時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

flyinsky 發表於 19-9-9 21:06
佢既性格就係咁,好多例子說明,唔好講到佢無辜

佢覺得自己永遠都唔會錯, 門面野都唔會做下

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

flyinsky 發表於 19-9-9 21:32
佢不屑做,佢d 態度完全講明佢既性格,無eq 無iq 仲帶領香港

有D野..做下大家好落台..
而家企硬咪咁囉..

面子可以當飯食咩

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:30
港鐵係封觀塘站開始先俾人針對

主因..係因為阿爺話佢元朗車人走.

但唔係警方叫人開車清人走架咩?

呢劑地鐵都係比人害囉

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:11
有講法係大陸為左孟小姐所以想推呢條例,一地兩檢格硬通過令林鄭覺得自己做乜都得,6月前根本好多國家,律 ...

而家咪出曬事囉

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:40
出咩事,好多人覺得阿爺英明做得好好架

好響邊.......真係笑大人個口..

果D 乜野後果自負....自己出社評講埋D無聊野..自我感覺良好

寶石宮

lflxl 發表於 19-9-9 21:46
因為人民日報批判港鐵係元朗開特別車俾人走 打後啲遊行就開始封站

遊行未開始就封幾個站...

琴日中環又冇封WO...

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:46
你無入專區睇咩?好多人咁講,口吻同我睇微博差不多

梗係有, 唔係點解咁多人追擊我...

真係有計, 而家settle左啦
而家好有晚清的自我感覺良好, 睇住個圓明園幾勁幾勁...外強中乾

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:49
講返廣告,我覺得會洗腦太誇張,亦唔會覺得不安,只不過講今次係乜派鬥爭,我睇過d 討論,根本乜派都無晒, ...

winnie the pooh...其實派別都未必順佢.....其他地方出手都唔奇

寶石宮

lflxl 發表於 19-9-9 21:49
搵咩人扮其實分別不大 個象徵意義大於實際
不過我都係亂估 憑直覺看圖作文 大家都可以分享下觀後 ...

一初睇, 同而家夾埋咁睇..又好似兩回事

寶石宮

lflxl 發表於 19-9-9 21:52
所以都好飄忽
觀塘遊行、荃葵青遊行呢啲本地社區就事先封定
中環係大站 事先封定影響一定好大

又或者咁睇, 佢地跟本掌握唔到個形勢.......

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-9 21:58
真係覺得自己勁就好,唔好搞香港d 錢

而家真係好有圓明園的感覺...拎住個支付寶, 淘寶就覺得自己有幾勁, 有幾巴閉....

寶石宮

lflxl 發表於 19-9-9 22:01
呢樣真
局面已經失晒控
現實不是劇本 無辦法按照既定路線行

佢以為會跟..點知唔跟...

寶石宮

SabrinaR 發表於 19-9-10 01:52

依家成報變左法輪功果份大紀元咁,不時放流料,但又有時係 ...

成報個網都古古怪怪咁

寶石宮

SabrinaR 發表於 19-9-10 07:56
你google search佢老闆前幾年發生既事就知....

自佢欠薪,我以為佢摺左
點知又冇

寶石宮

SabrinaR 發表於 19-9-10 08:16
小明單新聞都唔知真假,2016年既事,但今年2019年小明仲係度。
...

小明得閒都出現下

寶石宮

smallb2011 發表於 19-9-10 14:30
我反而諗起鮑姐套劇「同盟」光明會

寶石宮

windywinnie 發表於 19-9-10 23:11

揾到第3個名,FranchiseHub依間最似有營運既公司。

Domain Name: FRANCHISEHUB.COM.HK

Domain Status: Active

DNSSEC: unsigned

Contract Version: Refer to registrar

Active variants

Inactive variants

Registrar Name: SPEEDY GROUP CORP. LIMITED

Registrar Contact Information: DOMAIN.NET.HK - .hk Accredited Registrar - Email: [email protected] Phone: +852 3612 0155

THIS?

寶石宮

windywinnie 發表於 19-9-11 00:39
FranchiseHub Limited係正式註冊公司,有編號2518209.

但你發現個網址係由SPEEDY GROUP CORP. LIMITED 註 ...

有D 公司會HOST 比一間整網頁的公司..唔知係咪咁

寶石宮

Alanwong1019 發表於 19-9-11 17:11
下,黃痴瘋。。 即刻打左個冷震

軟禁WO

寶石宮

ricecooking 發表於 19-9-12 13:23
咪有人話左大陸係cut香港廣告, 播返大陸的廣告架

又好似唔係全部cut

首頁

尾頁

跳至