自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cluo79 發表於 22-12-10 01:53
克羅地亞真係加時專家

我無睇晒,都估克有運 尤其龍門

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bibi2013 發表於 22-12-10 02:19
佢令我諗起以前阿根廷後備龍門哥高查,又係好神勇救球

係,又係又勁又有運
放下自在

象牙宮

SandyKL 發表於 22-12-10 12:28
巴西輸得慘,賭波應該唔少人輸錢。格仔隊真係12碼精英,兩次都3粒鐘,搞到我好眼瞓,支持唔到睇阿庭廷vs荷 ...

今年世界杯真係戒賭方法, 賭到怕
放下自在

象牙宮

SandyKL 發表於 22-12-10 18:34
我有幸贏唔少,因為根本唔賭博,娘講不賭是贏錢嘛

睇波唔賭波,聽人輸居多,真係樂趣多

SandyKL    發表於 22-12-11 04:01

放下自在

首頁

尾頁

跳至