網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實我好無聊,係為個鞋底而淘

別墅

回覆:andymerry 的帖子

補鞋底相,順便一問,點樣可打直張相post

別墅

回覆:响家樂見到無買到,竟然响淘宝見到

有啲啲甩毛

別墅

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m893.1000384.d1895.C2xtPQ&id=16517261748&scm=1029.newlist-0.propertynormal.50006843&ppath=

$158加順豐$35共$193,我响家樂見到5佰幾,所以無買

別墅

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m893.1000384.d1895.C2xtPQ&id=16517261748&scm=1029.newlist-0.propertynormal.50006843&ppath=

別墅

引用:請問要買大1号尺碼嗎?

原帖由 krystle 於 12-12-18 發表
請問要買大1号尺碼嗎?
應該唔駛,因為我著35,就係驚入面啲毛毛逼住對腳,所以買36,但感覺鬆,所以我諗住加個增高鞋墊

別墅

回覆:krystle 的帖子

店名唔記得,位置响家樂2樓食台灣嘢嗰度直行到尾嗰間舖

別墅

咁多位JM,如果唔係呢個鞋底款,我見旺中一樓有得買,好似$32X,應該除咗個底,其他全部一樣!

首頁

尾頁

跳至