跳至

首頁

尾頁

男爵府

係唔係有mami 問民生校車...bk short short di...個pm 都怪怪di...

如果收唔到pm,再send比我...
busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

男爵府

原帖由 BOBO1229 於 09-1-8 10:31 發表
Hello! 我係住2座o架!I have two son , can 落公園玩together! How old are son??

BOBO, CHRISTIE,
HI...
我都有2 個大小寳....大寳就來5, 小寳妹妹2...

CHRISTIE...
咁你個仔可能會同我大公子同車...hehe...

男爵府

原帖由 BOBO1229 於 09-1-8 11:15 發表
your son is study 民生?? will go to primary school in Sep09??

HOPE so LA...

boBO...
我好少5:00 幾係屋企...所以多數佢mama 同大少爺去玩...

男爵府

原帖由 ClaireMa 於 09-1-12 11:27 發表
我囡囡都係~我哋會唔會同車??
你囝囝 a.m. / p.m. class??

clairema...
hehe...u forgot ...all k3...pm class ...if 部叔車, 就同車lor...HAHA...

男爵府

Chinese new year...出唔出來開p...

fish,
F.Y.I.
http://www.hkgga.org.hk/Chinese/HappyBee.htm

男爵府

原帖由 ChristieMing 於 09-1-12 14:42 發表

你囡囡今年係K1orK2?

我個仔未開始返民生呀!
佢今年9月先K1咋...
不過,民生收下午班咋...
有o的苦惱,唔知點幫佢調較個生理時鐘!!??

HEHEHE...
睇到我眼花花...
KWAI YUNG有幾個小朋友讀MUNSANG...K2 ...THEN, 今年9月...K3...

Christie...下年有d 哥哥姐姐你個仔坐school bus...

huh...pm class 都唔知點好...生理時鐘!!!c 啦...我其實好worry...

男爵府

ClaireMa
Do u hv msn?

c 火...我真係無同佢温書...只係係咁同佢睇READING REPORTS...咁我都無曬時間...因為我細時都無人同我温書...估唔到...家下咁多野做...

好在...可能D 野暫時唔DIFFICULT...so far..ok...
果日老師同我傾..我重話我有教佢....老師重話我知你有... 會錯意... I mean I teach him the english/chinese/數學...not on reading books ar...
我地係唔係超大monk...

男爵府

原帖由 ClaireMa 於 09-1-13 17:47 發表
lbb,

check pm!!

Tks...

男爵府

同大家拜個早年..祝身體要健康 !!

男爵府

原帖由 琛爸 於 09-1-29 20:57 發表
恭喜發財~~~
祝各位萬事勝意, 身體健康!
我地一家人住係葵馥苑,想請人託管個仔仔(4.5歲),有意請pm我啦.

我都想揾咁人....揾唔到...都唔想再請工人, huh...

男爵府

原帖由 HOLONGMAMA 於 09-2-17 09:22 發表

lbb,
做咩事呀?你工人有問題......?

佢SHORT 完一次又一次...我怕曬...

SEE LINK
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1923593&page=3#pid31172389

男爵府

大家小心d ...星期六有人空中飛玩具...係一座01高層單位, 已向mgt office 投訴...佢地話唔止一次...睇d 野係個window 飛過...好可怕...希望快d 揾到果個"飛"人...

男爵府

原帖由 琛爸 於 09-1-29 20:57 發表
恭喜發財~~~
祝各位萬事勝意, 身體健康!
我地一家人住係葵馥苑,想請人託管個仔仔(4.5歲),有意請pm我啦.

琛爸,
唔知會唔會TOO LATE...HOPE ALREADY SETTLED...
因為我岩岩先面對託管呢個問題...CHECK PM...

男爵府

回覆 # 的文章

HUH...我諗都係小朋友做...

不過, 除大家安全之外...

我只係有種咁感覺....個小朋友唔係有心引人注意既話唔會一有野就飛落街....希望小朋友daddy mommy 多d 同佢傾下....希望佢明白唔好飛野落街, 同開開心心...

男爵府

原帖由 媽媽可人 於 09-3-31 08:44 發表
hihi...

有無媽咪打麻雀架??
得閒一齊玩下呀...

我唔識打麻雀...

有親子活動就叫我啦....hehe...

首頁

尾頁

跳至