自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:邊間呀?

原帖由 mabel0416 於 14-11-22 發表
邊間呀?
太古城中心

每日望住佢哋就充滿力量啦!

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:坐低食,有人黎落order同serve既部份係有每

原帖由 ninjarabbit 於 14-11-22 發表
坐低食,有人黎落order同serve既部份係有每位$60min charge, 餐牌有寫架。自己去counter order至無min charg ...
如果佢寫明我仍然入去食我抵比$60吖,明碼實價,但問題係佢無寫明,仲大大聲話係無寫㗎,傻的嗎

王國會長

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-11-21+發

原帖由 芝芝吉 於 14-11-22 發表
咁,你入坐前有無問幾多以下吾計錢?如果無,就係自己錯在先。
你可以咁講,但如果我問佢嘅一刻佢比我睇到佢有寫明大小同價或有生命者已需要比,我比唔係問題,但個刻佢答我無寫明但公司規矩係咁,就係佢處理手法有問題

王國會長

引用:未滿一歲都要min+charge,好不合理囉可唔可

原帖由 nightingale 於 14-11-22 發表
未滿一歲都要min charge,好不合理囉

可唔可以打去總公司查詢係咪真係有呢個policy, 如果有就跟手反映埋唔 ...
我會星期一返公司坐低慢慢搞

王國會長

引用:我都唔知,幾多min+charge?

原帖由 Melody_BB 於 14-11-22 發表
我都唔知,幾多min charge?
HKD60

王國會長

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-11-22+發

原帖由 bonbon123 於 14-11-22 發表
唔使,100元以內,好像70、80元左右!
其實我之前同我當時未夠三歲嘅大仔去同一間食,兩個人食雙球$60-$70都試過,所以應該係尋日位shop manager M到或者比仔飛!

王國會長

引用:其實寫咗有min+charge一定入之前問係咪收bb

原帖由 Herobear 於 14-11-22 發表
其實寫咗有min charge一定入之前問係咪收bb
你個bb係唔係佔1個位?
呢間太古城好多人
我個女坐我大脾

王國會長

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-11-22+發

原帖由 ANN222 於 14-11-22 發表
上次同囡食一個雪糕,計埋加一 $120+
已經over 兩個人嘅最低消費

王國會長

引用:每人計?咁個小朋友有冇佔位? +

原帖由 小蘅媽媽 於 14-11-22 發表
每人計?咁個小朋友有冇佔位?
No

王國會長

引用:有冇即刻搵經理投訴

原帖由 csnkennis 於 14-11-22 發表
有冇即刻搵經理投訴
係個所謂經理同我講嘅

王國會長

引用:我相信係香港食野,三歲以下好少會收人頭$

原帖由 哈爾濱 於 14-11-22 發表
我相信係香港食野,三歲以下好少會收人頭$。
我反而懷疑個經理另有所圖。 ...
有咩另有所圖?

王國會長

引用:回覆+vickymok717+的帖子如果咁樣,冇辦法,

原帖由 csnkennis 於 14-11-22 發表
回覆 vickymok717 的帖子

如果咁樣,冇辦法,我會照比錢先,KEEP番住張單,等星期一早上即刻打去客戶服務部投 ...
佢無比到我睇寫明要收錢,我死都唔比

王國會長

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-11-21+發

原帖由 Chocoholick 於 14-11-22 發表
唔make sense喎,一歳都未食得雪糕,點解要收人min charge?
佢仲要話出世幾日手抱先唔計喎

王國會長

引用:想知min+charge+收幾多?

原帖由 ckat 於 14-11-22 發表
想知min charge 收幾多?
$60

王國會長

引用:下又話無寫明又話公司規矩但入座前又唔講明

原帖由 Dwmn 於 14-11-22 發表
下又話無寫明又話公司規矩但入座前又唔講明?我覺得間野個經理做生意好唔老實囉

...
Exactly,所以我先唔順氣,講真$60唔係比唔起,係唔合理囉

王國會長

原帖由 EvaHui520 於 14-11-22 發表
Gd! 咁唔合理仲要無寫明,我點知係咪店內肙收黎袋自己袋
但出電腦單,我又簽卡,點做到自己袋?

王國會長

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-11-23+發

原帖由 EvaHui520 於 14-11-23 發表
會唔會係分店為跑數所以亂作規定
為跑$60?唉........

王國會長

引用:未夠一歲唔可以飲鮮奶,根本唔可以食雪糕,

原帖由 Potato001 於 14-11-23 發表
未夠一歲唔可以飲鮮奶,根本唔可以食雪糕,個店員冇常識。另外,bb是在bb車還是有佔用一張櫈? 如果只是抱住 ...
手抱BB

首頁

尾頁

跳至