想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

回覆:羊bb

其實我都識2個朋友屬羊,佢地都麻麻
不過有時又5洗太在意呢d野,而且羊年都過拉,黎緊係猴
猴其實我麻麻,因為感覺好似好曳甘,不過無所謂拉,跳跳紮就係小朋友既本性

男爵府

引用:命苦即係點?+我老公係羊年(年中出世)~佢同

原帖由 rebeckywai 於 15-04-16 發表

命苦即係點?
都係既,我都相信bb呢d野真係講緣份

男爵府

引用:Quote:Spongbabii+發表於+15-4-16+14:59+都

祝大家都好孕~
我今日day6了,過多幾日又可以開工

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子我等緊DUE+DAY~~不

回覆 Spongbabii 的帖子
不過今次day1果陣喊因為以為自己有機點知又有,之後即刻打俾老公喊

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子我妹妹系羊女,細佬

原帖由 姬絲丁Ding 於 15-04-16 發表

我妹妹系羊女,細佬系馬騮仔。妹妹叫我最好唔好生羊,佢話佢條命就系唔好。起碼要 ...
有bb已經好好了,生肖呢d野其實好難夾

cfat829    發表於 15-4-16 18:27
rebeckywai    發表於 15-4-16 17:13

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子我上個月都擔心到即

我上個月都擔心到即刻去睇醫生最尾知係M....
我地緊係明白大家感覺拉,所以我好鐘意上黎同大家傾計,有時傾完都會放鬆d

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子我反而少左上來BK..

原帖由 rebeckywai 於 15-04-17 發表

我反而少左上來BK...
我做安慰人果個角色
好多野努力左都未必有成果,造人道理都一樣

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子咁又係呀~~不過你做

咁又係呀~~
都係嫁,不過有時我都會充滿負能量既時候

男爵府

引用:回覆+Spongbabii+的帖子充滿負能量,+應該係

充滿負能量, 應該係發生大事?
又5係既,只係偶爾會灰心

男爵府

引用:Quote:Spongbabii+發表於+15-4-17+13:21+又

原來係咁咁人總會有時開心有時唔開心....
無可能長期開心mode
可能真係欠一點運氣,欠一點緣份

首頁

尾頁

跳至