自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

IHateSummer 發表於 17-9-4 22:01
由細到大都想整走佢 化妝點遮都遮唔晒
有冇人試過成功去荷爾蒙斑 冇反黑冇生返?
...

反黑的親眼見二个。
一个港人
一个內地

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

cinda72. 發表於 17-9-5 12:52
美容版已經有版睇,個jm仲反黑到面豬位一大撻,搞到抑鬱咁濟
...

我識佢呀, 原本是少量斑, 成 一大撻,很明顯。市面上看到女性, 一大片, 就是反黑。
不敢她面前說只不斷安慰。

醫學美容 怪"防曬" & 她皮膚問題。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

cinda72. 發表於 17-9-5 13:36
下,你識佢本人架?
有冇問成件事係點架?
反黑到咁,真係好嚴重喎

因我有臉上有DD hormon 斑, 四處打听嘛。
做功課。

識 2个女性呀。哀左先告我知。其实佢地都知, 好嚴重。

另一位, 皮膚白白, 腿上有疤去做。
她有疤時, 沒show 給我看, 做好N年, 給我看。。

理性討論交流者。

象牙宮

cinda72. 發表於 17-9-6 02:35
我以為你識bk呢個反黑嚴重既jm

BK 友, 有反黑者。不親眼看, 不能為準, 對不?我是對自己言語負責

你有斑? 想整走?

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至