美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

baby_CH 發表於 23-8-25 10:20
我打cytrocare532溝冰冰針, 或者打cytrocare715
每次大約$1250, 乾底的我打完都keep到1個月 ...

每次大約$1250, 補濕 Keep到1個月

一千左右。算合理價。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

mw2012 發表於 23-8-24 23:43
我搵醫生打。
大約$3-4千左右/次,mix 唔同針劑
我連續打左4個月,個個朋友見完我打都跟左我去打。因為見到 ...

$3-4千左右/次,mix 唔同針劑 ,連續打左4個月? 維持好狀態多久?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

CjinhCjy 發表於 23-8-24 12:51
我打過幾次水光, mix juverderm 去打,真係打完冇咁乾
last 到一年

Juvederm 每次打1支嗎?
幾次水光, mix juverderm 去打, 真係打完冇咁乾, last 到一年。

Juvederm 優化臉部輪廓、提升鬆弛面頰、有冇更年輕?

理性討論交流者。

象牙宮

mw2012 發表於 23-8-26 21:35
打3-4 次為一個療程,我打完而家2個月,皮膚都係發光咁。好白好有光澤
保養可以一年一次。唔介意自己皮膚 ...

你一次打几支?
3-4 次水光為一個療程, 然后一年再打? 或皮膚差D再打。
用水光槍打入?

問: 水光: 每次1支, 隔2-3个月打1次嗎?

理性討論交流者。

象牙宮

我上網見
Cytocare532 水光槍 | 體驗價$980

理性討論交流者。

象牙宮

vvvenessa0506 發表於 23-12-29 10:14
回覆 sman 的帖子

我有打開水光針既,連埋美白一齊,但一個月要打一次架,打完係好水潤,但要KEEP住打 ...

你打什么的。水光槍儀器 / 針注射入? 打完效果勁明顯 好似韓國d水光肌咁?
原本自己年紀大, 想放棄自己... 又很想試下。
哎, 每月护肤消費又加多了?

DEP無針水光替代醫療注射嘅導入儀

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊