自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你阿妹3X歲都仲咁厚面皮又難頂的,你唔請都至少俾返自己個份吖,又唔係剛剛出來做野...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kase1512 發表於 15-4-2 09:19
係囉!就係因為佢3x歲人先谷氣!
下次一齊去食碗麵算啦,阿媽同阿妹問你咪話冇錢呀都係唔好食咁豪

翡翠宮

Lacelace 發表於 15-4-2 09:25
算啦 一家人包容下包容下 我妹都有時係咁架~^_^
Under 25 我會包容, over 30 好難包容,畢竟就算讀埋U都最少做左7-8年野吧,咁都出糧月月清次次食餐飯都夾唔夠錢好難包容

首頁

尾頁

跳至