自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得唐詩詠俾人捧得太高,佢好似根本都唔知自己想要乜

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siugutsis 發表於 17-5-16 06:17
對唐無好感,有男友又同其他異性太 close 又曖昧.....I think Tony deserves better!
...
Agree, 同馬明有可能冇可能,應該一句就撇脫d講,自己有男友就唔好曖曖昧昧

翡翠宮

_kapo 發表於 17-5-16 06:48
係。呢啲女人最高手
對每個男人都留一線
進可攻 退可守
崔建邦就係花心男,但我唔係洪永城fans 都覺得佢似係好愛唐詩詠,次次提起佢都維護佢,反而唐就永遠唔會清清楚楚咁講真同馬明只係朋友冇其他可能,我覺得洪永城無辜D

首頁

尾頁

跳至