爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我唔介意你出POST 呢到話我, 但請先解釋, 接近10版攻擊我既POST, 咩原因先, 唔JOIN, 唔俾錢係有錯?

子爵府

佢地有講過, 順路整完車, 幫一幫手整埋, 我好感激佢地仗義.

子爵府

佢地有講過, 順路整完車, 幫一幫手整埋, 我好感激佢地仗義.

子爵府

唔明?

子爵府

好呀, 諗到再傾...

子爵府

你答下我D 問題先啦...

子爵府

人地兩個幹事過嚟幫你又唔交? < 我有講過唔會會住得唔得, 係冇向上面交代, 唔代表冇出聲問! 唔會入唔得架? 黑社會咩? 做完野要交會費, 俾你踢入會?唔入會俾你地狂騷擾, 依家睇好彩冇交囉!
人地有糧出架? <你可以問番幹事, 我即場問洗唔洗俾番利是, 只係佢地唔收.

子爵府

答番我問題先啦, 問左咁多你都唔答我.
點解你又唔提下點解咁鐘意不停攻擊人? 你記唔記得我SAY THANK YOU 之後我收幾多版全部攻擊我既POST?
接近10版攻擊我既POST, 咩原因先, 唔JOIN, 唔俾錢係有錯?

子爵府

又係你地話, 三舊水整車費走唔甩嘛, 又話自己宗旨係非牟利機構, 又話自己一齊研究, 又話乜又話7, 點知幫完人,其他人又眼紅, 又要話整車唔入會要收錢, 又呢又路,我真係超級後悔搵錯你地幫手囉... 如果可以番轉頭, 我寧願搵的士佬, 一舊水搞掂, 冇煩惱, 最多向條街到等通頂好過俾你依家煩住我. 唔知頭唔知路, 內文又唔知, 俾你煩住晒. 不如改左你個會宗旨先幫人啦. 我都幫你諗埋
唔好再叫自己非牟利機構, 如要出手幫忙, 請先準備有關資料, 牌簿, 會費, 同俾埋架車你睇, 待幹事核實無誤才可救車. 或者300大元.

首頁

尾頁

跳至