自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Gmar 畢嬲係咁,買佢啲嘢係要有耐性。
平時啲貨,閒閒地都大半個月,今次唔使問就更耐啦。總之錢係第一時間過你數,貨就慢慢等。等等下無貨被cut 單係間唔中都會發生嘅事。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

9999金 發表於 20-1-30 21:58
請教,第一次用。
佢寫幾小時內出貨,而家3日都無,即係點,物流完全無公司睇到。
另一間有物流公司名,但 ...

韓國都過緊農曆年,所以更加慢多幾拍。正路佢哋初七人日啟市,都係果句,等。。。。

翡翠宮

erumic 發表於 20-1-30 22:12
咁咪仲衰過淘寶?我都係第一次買,佢話2月7出貨,我仲預佢2月中到
...

我買開Gmar,以前第一次買淘寶時,覺得淘寶係Amazing! 超快呀!

翡翠宮

erumic 發表於 20-1-31 13:30
我未買過G,但以前常淘寶,對比下,起碼淘寶落單係堅有貨,唔會抬價就cut你單,而且第日就出貨,爽快好多 ...

所以買時,要睇下商戶信譽,信譽好,我先落單。
不過今次係,大家搶貴晒。佢有商戶可拒單政策,SO CALL無貨可取消,俾左錢退番就算,所以係度買嘢,買家係好被動。無計。
佢D STATUS 係成日唔UPDATE。 我啱啱收到貨,但佢個STATUS係SHIPPED。

溫馨講聲,唔好信坊間話咩政府禁運口罩。
我經GMAR買口罩,買左12隻KF94(夠用住先就算,雖然屋企得番唔夠一盒)。用SF運,安全到港喇。

翡翠宮

yayaya123 發表於 20-2-2 14:53
連登個邊好多人話退唔足,每單退少幾千won, 咁搞法仲衰過淘寶

GMAR 畢嬲係咁。
所以,馬云攪個淘寶出黎,真係好偉大架。

首頁

尾頁

跳至