親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ha, 我都跟新華~ 報左團. 加埋d 嘜費物費, 埋單都成3千鬆d一個人.

但都係諗住自己玩, 我無細路, free d~
睇完你地報料, 就更加死都唔跟行程.

去酒店hea~~~ 足咁多日算lu.
或者諗諗去蜈之洲島玩水上活動.

不過未諗詳情~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 IRON 於 08-7-21 17:52 發表
hi all,

我地都報左新華 凱賓斯基4日, 24/7出發, $2699/$1499, 坐港龍, 價錢都ok.

睇完妳地報料, 都係唔跟行程, 係酒店hea足4日, 不過食野有咩選擇, 因起碼都有2餐中午2餐夜晚, 酒店自助餐ok嗎?? 2百幾一個人係大 ...

hehe~~ 我遲你幾日出發喎.
d 人話春園ok 喎. 係巿中心. 不過唔多知詳情.
話時話, 我想搵番本去海南島旅行o既書睇, 點知原來係無o既~

唔理lu, 希望到時係酒店都hea 足咁多日, 玩得開心d啦~

翡翠宮

iron 簡直講晒我d心聲.

我都去完返黎嘞. hea 足咁多日, 好玩.
我早機去, 晚機走.
仲多時間hea.

第一日半日要跟團, 算啦, 無咩野. lunch 後已經返hotel, 自己玩~ 正~
二三日又係自己玩, 落埋巿中心行下, hea 下, 唔錯.
最尾個日又要迫住跟番團, 都算ok咁囉.

全程~ ha~ 都好舒服~無壓力, 刨埋小說~haha

翡翠宮

IRON,

旅行社話逢星期一出發, 就港龍機, 早去晚返架~
所以好正~
團費又無多~

嘩~ 你返黎個程咁惹笑o既?
不過, 換著係我, 會即刻留低~~ 包咁多野,仲送現銀1000~ 好鬼吸引

翡翠宮

IRON,

HAHA~ 咁都唔錯丫. 都係現錢收穫~

有小朋友又真係安全D好~

翡翠宮

原文章由 jollyma 於 08-8-4 11:22 發表
你地跟團, 咁有冇地方必去, 我就用港龍分換免費機票, 揀咗住Hilton, 用底出發

講真, 我覺得~~ 真係無O羊地方係必去.
必去O既只有酒店泳池同沙灘~~~!!

翡翠宮

巿中心都無o羊好食架喎.

我去左間食台灣菜. ok 丫. 好平~

巿中心有好多咖啡廳, 我估食西餐啩.
睇餐牌唔貴o既.

如果你食海鮮, 就要小心d 囉.

首頁

尾頁

跳至