影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

紫翹 發表於 21-4-9 20:13
認同,所以聽深深唱歌時驚為天人,因為除左好聽之外仲有共情能力,令我好感動
...

係呀!佢某d歌嘅某d位,我每次聽(就算聽過超過一百次)真係每次聽,都會忍唔住擰擰頭再深呼吸,然後屏住呼吸一陣.....因為實在太好聽,好聽到要不期然地讚嘆!好想知你哋會唔會都好似我咁?

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Jumama2000 發表於 21-4-9 22:09
見到深深哭,我個心都會揪住,現在番睇他的演唱會或綜藝都會手動跳過。他的成功真的得來不易!
...

我唔會跳過,只係好想攬住佢,比佢盡情喊!

珍珠宮

sueyee 發表於 21-4-9 23:56
睇深深唱live好多時都會不期然咁停止左呼吸,好似呼吸聲會打擾佢唱歌,經常性缺氧
...

我唔係睇live, 就咁聽都會咁,以前真係未試過聽歌聽到要忍住呼吸
但原來你哋都會咁!真係喺度先知自己好正常

珍珠宮

co102co 發表於 21-4-10 00:15
我都係呀 ,我最記得我20年7月時第一次聽memory, 簡直驚為天人,有好幾個激昂位我都會兩隻手起 ...

係呀!係呀!就係咁樣!你形容得好全神!完全係我嘅感覺!不過我再加埋忍唔住擰吓頭!覺得佢點解可以咁勁架!!

珍珠宮

留意吓,紫西裝男仕同紅裙女仕,應該都係頒奬嘉賓,但佢哋都痴住深深旁邊影相

water2    發表於 21-4-11 08:28
leesw    發表於 21-4-10 12:48
216wendy    發表於 21-4-10 11:58

珍珠宮

Jumama2000 發表於 21-4-10 15:25
剛剛在微博见到深深自彈自唱片段
http://f.video.weibocdn.com/13yfQj6tlx07LLiIlXBC01041200piZ00E010.mp4 ...

睇唔到了
深深彈咩同唱咩歌呀?

珍珠宮

co102co 發表於 21-4-11 10:33
我入晒facebook大部份深深谷,資訊超級快又多,半點不會missed

Me too

珍珠宮

co102co 發表於 21-4-11 11:40
https://youtu.be/g3EoaL_X6dU

Love of my love 舊片黎架啦

原來係呢個,我睇過了

珍珠宮

216wendy 發表於 21-4-10 23:16
深深微博留言,呢個好好笑
我有留言叫米米快點背

珍珠宮

co102co 發表於 21-4-19 13:55
期待新廣告,深深好好好可愛呀
貓貓眼神超有戲

影到佢好似肥左咁,好似個為食小肥

珍珠宮

紫翹 發表於 21-4-19 15:40
卡布叻男团跳主題曲

https://video.h5.weibo.cn/1034:4627649298104374/4627650310834906?fbclid ...

請問.....呢首歌叫咩名?
(因為太耐無緊貼吸深.....所以.....手下留情,
唔好打頭

珍珠宮

紫翹 發表於 21-4-19 17:08
創4主題曲, 我們一起闖

Thanks

珍珠宮

紫翹 發表於 21-4-21 14:37
你地有無聽過呀?
《放心去飞》給布丁的最後一份禮物, 給生米的第一份禮物

有呀!我電話playlist有

珍珠宮

taifat 發表於 21-4-20 20:37
同意,我都唔係好想深深做青游3,一來太辛苦,佢自己都講話想專注做二專,二來感覺節目組成日放佢喺下欄位 ...

我睇第一集青遊時都睇到個心好唔舒服,覺得導演成日蝦深深,唔知係咪因為嗰時深深仲未係好紅?之後一路睇落去,可能導演知道深深多fans, 深深人品又好,所以開始愈來愈多鏡頭,而且明顯好錫佢,尤其玩落水的遊戲

我好想睇佢做青遊3,因為佢地好似一家人咁,好warm, 雖然會辛苦,但我估深深enjoy的

珍珠宮

sueyee 發表於 21-4-23 18:19
聽聞節目金主本身唔想深深黎,覺得深深流量唔夠,係導演堅持要深深出演,所以相信導演唔會恰深深的。
...

原來係咁!不過第一集真係睇到我個心好唔舒服,感覺深深成日都好尷尬咁,好似介紹佢哋嘅造型照,只得佢無樣,深深都自嘲話佢不配做個人。
到講歌名嗰part,明明可以的,導演又不停話佢錯,感覺唔想佢高分,想佢較後先有得揀造型,到揀左郞朗個造型,又同幅相嘅出入好大,仲要佢揹住個琴扮小丑咁,我相信如果係丞丞揀到,造型一定唔會係咁!
可能我太愛深深,所以覺得第一集有太多對佢不公平嘅事

珍珠宮

sueyee 發表於 21-4-23 20:39
尤其是王牌嗰集,睇到我個心好痛好唔舒服,其他綜藝我都有重睇,係嗰集無。
...

嗰集簡直超過份,我一路睇,真係有想喊嘅感覺,但見下面d評論又好多都覺得好好笑,我諗佢哋唔會係生米掛?生米真係無可能會笑得出

珍珠宮

216wendy 發表於 21-4-23 21:36
我冇睇過,知道深深咁樣比人玩法,直頭唔睇,仲有當打最尾個期都冇睇

當打最尾係點?除左青游,我通常睇cut, 所以唔知有無睇過

珍珠宮

216wendy 發表於 21-4-23 21:43
製作個邊搵左條爛褲子助深深合唱,條褲仲要唱到走音

咁我應該睇過

珍珠宮

sueyee 發表於 21-4-23 22:00
米米一定笑唔出。就算唔係深深其實都唔應該咁樣做,自己偶像俾人咁玩法,粉絲一定傷心。
...

完全唔明點解覺得好笑

珍珠宮

him-bb 發表於 21-4-30 13:41
估唔到系YouTube 見到深深18年有個煮野食既節目 仲話自己系周大㕑

佢煮嘢?超想睇

首頁

尾頁

跳至