爸爸專區

跳至

首頁
23456...9

尾頁

洋房

Re: 有沒有睇波的爸爸

YoYoYuk,

無任歡迎

阿仙奴 - 早期加盟阿仙奴的龍格堡, 技巧上不是十分成熟, 我還以為雲加入錯貨現在他找到他的方向, 他不停走位,靠伯金或隊友的傳送, 發揮出最大作用. 當然有伯金的致命傳送是最理想 ..
車路士 - 林柏特今年表現相當不錯, 以華朗一路都是一般狀態, 令林柏特在中場中的位置更為皇要.
曼聯 - 史高斯在曼聯中場是很重要的棋子, 有了他整體進攻節奏完美很多….
利物浦 - 謝拉特今年表現強差人意, 尢其連夏文不在的時候, 情況更差.

阿仙奴 - 亨利一級前鋒, 可以獨自製造入球, 亦可為隊友製造機會, 但阿仙奴沒有他的時候, 前鋒線的確有問題…
車路士 - 基斯普一位出色前鋒, 但今年未能到達最佳狀態.
曼聯 - 雲尼斯達來當然是一位出色前鋒, 但入球多要隊友支援, 當欠缺支援時, 就差一點.
利物浦 - 奧雲這兩件十在差一點, 其實隨日漸年長, 他在打法要有一定轉變, 再靠速度未必有效…

洋房

YoYoYuk, Perrymami

講波無性別之分, 歡迎發表意見.....

洋房

markli,
皇馬 同 車路士我覺得皇馬較強, 因皇馬組成這億萬大軍, 已非一朝一夕, 無論技巧, 默契都做得非常好. 車仔倘使有毅力這樣子兩三年就應該比得上...

洋房

Re: 有沒有睇波的爸爸和媽媽

tiffany_wong23
傳聞車仔想挖尼維特過檔, 點睇...

洋房

想請問各位,在甘多年睇波生涯當中,最鍾意邊一個?(只可以一位)
奇雲基瑾

和在甘多年睇波生涯當中,最難忘的一場賽事係邊場呀?(只可以一場賽事)
1986年世界盃 - 巴西對法國

洋房

tiffany_wong23 寫道:
嗚嗚.......車仔主場輸波!
仲要臨完場前幾分鐘輸烏龍球,俾人反超前輸1:2添!

真係唔抵, 利記主場都輸!!
:-( :-( :-(

洋房

markli,

其實尋晚我睇車仔對保頓, 完場後知道利記主場輸二比一, 利記其實輸嘜????

洋房

講件事妳知, 傑斯原本可以代表英格蘭, 但佢開頭驚自己無可能入選, 而威爾斯選了自己, 所以就代表了威爾斯...

如果唔係英格蘭左翼就好好多.

洋房

he...he...

阿仙奴好彩都贏

洋房

PinPin 寫道:
Andy-baba,
我老公好鍾意傑斯ga!~
佢話傑斯爸爸係英格蘭人而媽媽係威爾斯人~
傑斯爸爸媽媽離婚後傑斯跟左媽媽~
因為傑斯覺得自己跟左媽媽就係威爾斯人,所以佢踢威爾斯國家隊~

無禁感性 :-P :-P :-P :-P :-P

洋房

ec822 寫道:
我以前不睇波,嫁了老公,便跟他一起睇,當然也是arsenal fan!又可增加說話topic!

一開始我最喜歡是簡奴,忘了是那一場,那時arsenal本輸了2球,簡奴連入3球令arsenal反勝,有一排他不可以上場,很沒趣.
前陣子看都市日報,原來他曾有心臟病,後來克服,現還可踢波,很厲害!
現在喜歡看亨利,覺得他好cute,又成日有波入!

果場係阿仙奴對車路士..
可惜近年來, 簡奴狀態始終打不起可能因為少出場.

洋房

熱烈慶賀施丹再次成為世界足球先生..

同時希望亨利下年繼續努力!!!!

洋房

尋晚阿仙奴又過關, 聯賽盃打入四強

今年有機會四冠王 (歐聯, 英超, 足總盃, 聯賽盃)

:-P :-P :-P :-P

洋房

macca 寫道:
eee~~呢度又係講波.

我又講吓先. 我最鍾意係利物浦, 由細到大都咁專一. 不過最近佢地打得太差, 真係令我好心痛. 好彩而家有第二隊替我療傷, 就係曼城. 因為我o既至愛麥馬拿文回歸祖國去左曼城, 所謂嫁雞隨雞, 我都要愛埋呢隊波.

macca,
你又係利記fans, 有D爸爸都係, 我自己係阿仙奴fans,.
麥馬拿文一早應該返國, 無正選做無謂留戀皇馬....

洋房

駢賽盃最後四強

維拉 vs 保頓
米杜士堡 vs[size=medium]阿仙奴

洋房

dad 寫道:
放心啦, 一定有第四既, 仲o岩o岩唔駛降班添.......

洗唔洗禁盡.......

洋房

markli 寫道:
我地呢幾個紅軍fans......係吾會放棄既今年冠軍....得主係利物蒲.....yeah!!!!!!^___^
尾數上第4.....下年到你啦!!!哈哈))))))

好.. 下年先吓
今年就阿仙奴拉... :-P :-P

洋房

Hnery兄,

我對閣下之言論作第一次回應, 本人開這只是希望大家在睇波之餘大家一齊講波.
但閣下想講其他東西或尋什麼人請開一個新請注意這裡的是講波的.....

洋房

markli 寫道:
哈哈^___^我地呢度紅軍既力量....愈來愈強咧^____^

嘩! 阿仙奴fans浦頭, 紅軍大軍殺到..

洋房

本人不會再回應 topic 以外的事上次第一次亦是最後一次, (以免讓人家有機會展開罵戰)..
bk 應該係親子網, 希望大家能和平共處..

[size=large]祝阿仙奴今年四冠王!!!

首頁
23456...9

尾頁

跳至