興趣嗜好

跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

回覆 miriam 的帖子

早些日子見JM分享出嚟,行路賺分換coupon, 宜家勁著迷,上隠咁,好中意睇自己今日行咗幾多步啦!宜家總分2182,會堅持

終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

回覆 蛋花湯 的帖子

嘻! 我既目標係換手錶

男爵府

減齡達人勳章

我都無收過

男爵府

減齡達人勳章

我都無收過

男爵府

減齡達人勳章

回覆 蛋花湯 的帖子

我宜家係用錶計. 我只係覺得錶最抵,所以想換

男爵府

減齡達人勳章

4500-2182=2318, 如果可以每日爆錶的話要多20日就搞定啦!

男爵府

減齡達人勳章

報數

男爵府

減齡達人勳章

報數:

6/30 第一日: 98/11325

1/7 第二日: 112/13137

2/7 第三日: 86/10528

3/7 第四日: 120/15617

4/7 第五日: 108/12567

5/7 第六日: 98/11336

6/7 第七日: 110/13117

7/7 第八日: 98/11380

8/7 第九日: 90/11380

8/7 第九日: 500(減齡二三四)

9/7 第十日: 106/12286

10/7 第十一日: 110/13107

11/7 第十二日: 88/10328

12/7 第十三日: 100/11601

13/7 第十四日: 120/16220

14/7 第十五日: 118/15479

15/7 第十: 120/15590

16/7 第十: 120/17558

17/7 第十: 106/12358

18/7 第十: 120/17067

總積分: 2528

男爵府

減齡達人勳章

呢個真係幾抵,不過我剛剛做完body check,先無興趣啫

男爵府

減齡達人勳章

呢個真係幾抵,不過我剛剛做完body check,先無興趣啫

男爵府

減齡達人勳章

我決定說服老公dl,玩完將D分轉贈比我,咁就會快好多啦! 不過佢未必肯,等我試吓先

男爵府

減齡達人勳章

我決定說服老公dl,玩完將D分轉贈比我,咁就會快好多啦! 不過佢未必肯,等我試吓先

男爵府

減齡達人勳章

回覆 Rainy 的帖子

加油! 我簡直係上隠,唔够數好唔舒服

男爵府

減齡達人勳章

試吓,我今晚都試吓

男爵府

減齡達人勳章

試吓,我今晚都試吓

男爵府

減齡達人勳章

係哦! 星夢決賽

男爵府

減齡達人勳章

無錯,呢個重係點

男爵府

減齡達人勳章

報數:

6/30 第一日: 98分/11325步

1/7 第二日: 112分/13137步

2/7 第三日: 86分/10528步

3/7 第四日: 120分/15617步

4/7 第五日: 108分/12567步

5/7 第六日: 98分/11336步

6/7 第七日: 110分/13117步

7/7 第八日: 98分/11380步

8/7 第九日: 90分/11380步

8/7 第九日: 500分(減齡二三四)

9/7 第十日: 106分/12286步

10/7 第十一日: 110分/13107步

11/7 第十二日: 88分/10328步

12/7 第十三日: 100分/11601步

13/7 第十四日: 120分/16220步

14/7 第十五日: 118分/15479步

15/7 第十六日: 120分/15590步

16/7 第十七日: 120分/17558步

17/7 第十八日: 106分/12358步

18/7 第十九日: 120分/17067步

19/7 第十九日: 120分/22917步
總積分: 2648

男爵府

減齡達人勳章

回覆 BlessBeatitudes 的帖子

問我是嗎? 我有綁定手錶,所有數都齊.佢計分數係計幾樣野,唔係淨係步數.

男爵府

減齡達人勳章

回覆 leyniebin 的帖子

免費試玩2個月

首頁
12345...20

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊