影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:zazabeauty 的帖子

趙生我都好鍾意, 鍾意左佢十幾年啦! 第一次睇佢套巴里島已經中左毒, 當時佢演技及樣貌都比佢迷住, 由其前者, 記得有一場戲係佢同女主角倾電話又要忍住咸, 嗰場戲同我家姐一齊倾都話好勁, 我林佢應該一Take 過。前幾年我介绍左比同事睇毒埋佢, 至於我家姐唔使講啦!
那年冬天佢最快開黎睇, 佢話前面有d悶, 之前好多人話麻麻, 但我冇理照入佢千尋睇, 可能抱住錦心態去睇又各得唔錯, 如果鍾意趙生一定唔可以錯過, 影得佢好靚仔, 當然女主角都好靓, 若果要挑剔係佢利套戲有d over, 可能我對佢要求太高。 另外一套沒關係是愛情, 開頭個幾集未投入度, 之後發現原來好好睇, 無論編劇及導演都好掂, 趙生同女主角都好合拍, 又其感情戲拍得好自然, 唔知以為佢地拍緊拖添

zazabeauty    發表於 15-3-11 16:49

大宅

回覆:MC1128 的帖子

完全同意你見解, 好似後生Leslie, 蘇蘇當時個樣好唔掂, 但係睇完主君即刻中曬毒, 跟手睇埋幽靈

大宅

回覆:zazabeauty 的帖子

頭先係品味1+1見到佢

大宅

引用:有無買嚟試試呢?

原帖由 zazabeauty 於 15-03-15 發表
有無買嚟試試呢?
冇呀我林好漏, 同佢一樣甜到漏

大宅

回覆:Pr0udfish 的帖子

你睇緊咩劇呀

大宅

引用:Quote:原帖由 wingfamily 於 15-03-15 發表

原帖由 Pr0udfish 於 15-03-16 發表
我剛睇完KMHM,想等赫赫套做埋至決定返上船。今日決定開早前jm推介申河均的Brain,另外追港視直播的《導火 ...
我都剛剛睇完KMHM, 現家睇緊Healer 追到第四集, 有冇睇過秘密? 若果鍾意池城一定唔可以錯過

大宅

引用:Quote:原帖由 wingfamily 於 15-03-16 發表

原帖由 Pr0udfish 於 15-03-16 發表
我覺得自己比較異類,黃靜茵的演技很好,但我始終同她無乜緣份,我唔多接受她做粉紅戲,因此俐珍於全劇最感 ...
唔好話自己異類, 只可以講唔係你杯荼

大宅

引用:Quote:wingfamily 發表於 15-3-16 15:13 唔

原帖由 MC1128 於 15-03-16 發表
唔使收聲, 我都想聽吓唔同議見, 錦先有進步

首頁

尾頁

跳至