跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part 7)

報到先

大宅

esther, 同同呢張相好正.... 十分空姐咁...我要飛啦

大宅

hi all

esther, 一般vcd店都有. 同埋wise kids, 上網都有.
eeetse 寫道:
wei wei,
邊度有 barney vcd 買? 係咪只得 玩具反斗城呢?

大宅

個人經驗親親小寶(kiss my kids)係馬來西牙版. 質數差小小同埋我試過play時打間要換.
muimuichu 寫道:
親親小寶可愛有喎!

[quote]
eeetse 寫道:
wei wei,
邊度有 barney vcd 買? 係咪只得 玩具反斗城呢?
[/quote]

大宅

等我搭下咀先
我想要介子
eeetse 寫道:
不如講下最想收到既禮物呀

我岩岩收左個銀包, 所以想收多個手袋 :mrgreen:

大宅

嘩好大粒. 禾多謝親家. 放心我會叫perry第時買粒仲大既比同同...
eeetse 寫道:

送比你先, 真果隻留返比阿perry 爸送

[quote]
Happybebe 寫道:
等我搭下咀先
我想要介子
[/quote]

大宅

外母政策
eeetse 寫道:
wakakaka, 乜咁客氣呀,
叫perry 送住比呀同媽先都一樣架jar

[quote]
嘩好大粒. 禾多謝親家. 放心我會叫perry第時買粒仲大既比同同...
[/quote]

大宅

可以打齋架嘛. 都有好多選擇. 素丸, 素雞, 素腸, 雜菌類仲有芋絲, 豆腐....
eeetse 寫道:
凍凍地, 今晚想 tim.....
可惜今日要食齋

大宅

以為你地一齊食齋添. 咁睇住對面食自己無得食就無謂啦
eeetse 寫道:
都係既....不過睇住對面個肥佬食....肥牛呀, 魚蛋呀....
會好辛苦呢........
都係搵過日啦

[quote]
可以打齋架嘛. 都有好多選擇. 素丸, 素雞, 素腸, 雜菌類仲有芋絲, 豆腐....
[/quote]

大宅

見到email話Standard Charter Bank Marathon 2007
係咩意思. 我地去行呀. 另外, 其他2日係sat, perry要返學. 如果地點係hk, 可以join 一陣say 3pm走. tks

大宅

bcbc, 尋日去邊樹反拱開心.
bcbc 寫道:
早晨呀

禽日真係好玩呀 大阿哥好happy呀, 不過佢一定係好攰勒,因為佢由禽晚6:30訓到今朝7:20先起身呀

大宅

thanks可惜我去唔到. :-( :-(
bcbc 寫道:
thx benben & mui [quote]
benben 寫道:

but now. . . . . date confirmed lar!!

大家, 又去 check check email pls!!
[/quote]

大宅

係啦, 因為果日perry要返學. 太可惜.... :-(
bcbc 寫道:
hi peony,
真可惜啦,見唔到你同perry添 :cry:

禽日上左幼潛之後,一齊去左維景個clubhouse玩呀,因為bosco成朝都無訓過,所以玩完一日之後,就攰到甘囉 [quote]
bcbc, 尋日去邊樹反拱開心. [quote]

大宅

benben, 一堂學費都幾貴架. 唔想浪費架...
benben 寫道:
peony
走堂

bcbc
not only kids feel tired. me too!!

but yesterday was very happy ge!! :mrgreen:

我同 mandy 好白 chi 甘 wait for the bus for 15 mins. . . . . lastly, 有車到, 好開心啦, dim g 個driver 唔知我地等緊 & ready to get it. . . . . . . .走左. . . 我地 白白目送架 bus. . . . . :-( 跟住又走番去 take MTR!! . . . 早知一早 take MTR lar!! :tongue:

大宅

hi all

pom, perry係跟健康院schedule打針. 一歲針就真係一歲打. 除非小朋友果日病先唔打得.

大宅

esther 早呀... 終於搬完啦. 間公司都幾好. 好小心. 終於我都無用晒佢地比我既紙箱添
eeetse 寫道:
早晨呀

大宅

esther, 差不多執好晒啦. 只係唔夠柜,要再去買囉. 希望呢個wk會攪店晒
eeetse 寫道:
pom,
呢排忙d 呀~

peony,
搬左就好喇, 執晒野未呀?

re: 麻疹針
我個c+ 都叫 14/5 個月先打呢支,
佢話其實呢支針係14/5個月時打先會效果好d wor,
雖然唔知佢岩唔岩, 最終我都係跟個c+ 既shedule jar~

大宅

早...呀...

大宅

大宅

同同/bosco真係叻.
mui, perry同熙一樣. 當potty係chair. 仲衰係成日走去toilet拎個potty當hat, 仲同我講hat hat...

首頁
12345...7

尾頁

跳至