興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 請問邊度買童書便?

yamaneko 寫道:
Hello,

請問你地係咪係親子洋童訂書呀? 我都想訂Eric Carle,可唔可以一齊訂呢? 請pm我!

因為我想下個月先訂, 所以想今個月訂書的媽咪已經join了B1的order, 你趕唔趕呀? 留底個list, 月尾/1月頭一齊訂, 得唔得?

男爵府

ebeltang 寫道:
hi CMNT,B1
我可唔可以加入埋妳地1月份或以後日子<親子洋房>訂書

冇問題! 請收pm!
呢排忙緊聖誕節, 所以要遲d 先得閒!

男爵府

各位家長們:
當然歡迎一齊訂書, 不如定1月10日deadline落order.
各位在10/1前留底個list就得喇, 有冇問題?

男爵府

B1 寫道:
sa2005,

please check pm. I received all the books today lor!!!

咁快手!?! 質數如何? 佢話明有摺痕的書可以接受嗎?
Anyway, 我幾鍾意佢個網對每本都可以睇吓內頁先!

男爵府

好彩今次搵到呢個網, 而買書過程又令你地滿意...
如果唔係實俾人話我搵條link返黎"冼"人...
再提一句: 10/1 前留底個 list, 我都會幫到你地訂, 如果遲咗, 就要再等下一個媽咪攪喇!

男爵府

Monty 寫道:
CMNT

咁嗰list係咪pm你ar,仲有想問點交收呢

thx!!!

你pm我又得, post出黎又得...
交收方面就寄俾你又得, 見面俾你又得咁囉...

男爵府

Connieleo 寫道:
How can I order 親子洋d書?

你自己訂又得, join埋一齊10/1 落order又得!

男爵府

Dear All

唔好意思, 呢幾日忙, 而家先得閒, 不過我又唔記得未覆邊位, 總之想訂書就10/1前俾個list黎!
付款方面, 訂得唔多的話, 交收先俾啦...
不過佢又有新書上架喎, pm了我的媽咪會唔會改個list?

男爵府

各位想訂書的媽咪:
今日我去咗另一位媽咪介紹位於官塘的圖書開倉, 發現大部份圖書都可以個度買到, 如果你地呢兩日方便, 我真係建議去一次, 因為仲有好多其他書, 價錢仲係差唔多!
你地可以去睇睇先決定會唔會在親子洋童書度訂...

男爵府

B1
係咩? 我冇拎住去比較, 但係見到我想搵個d 一本大概差$10, 諗住叫差唔多, 點知原來呢$10 = 50%...

男爵府

hellora 寫道:
CMNT,

咁你會唔會係親子洋訂書呢? (希望會啦

當然會啦! 一言既出嘛!

男爵府

各位媽咪

收到喇! 我呢兩晚會整理一吓, 過兩日就落order!
你地方便的話, 留底聯絡俾我啦, 唔該!

男爵府

各位,
已下了訂單, 正等待親子洋童書網的回覆確認!
因為有d 書超過10本, 個網訂唔到, 要send email 通知佢地!
初步運費 ----> 人民幣12元, 唔知佢點計!?!

男爵府

各位, 收到佢地回覆係咁:

你好!
如果一次不能下多本,可以多下幾個單,然後在訂單還在緩衝期時合併訂單就可以了,有些書是VIP搶購書,是規定每人只能下一本的。但你可以多下幾次單,然後合併訂單。因為有些書數量有限,你發給我我再幫你找書,很多都已經沒有了,請你自己去下單好嗎?謝謝!

唉~~~ 攪咗成晚, 而家又要由頭訂過!
各位請耐心等多一兩晚!

男爵府

B1 寫道:
CMNT,
純愛心提示....以我所知, 同1個註冊用戶落既訂單才可在緩衝期時合併. 若各自下的訂單(即不同用戶名)在系統內是不能合併的, 唯有多開幾個訂單是了

唔該哂你, 但係有位媽咪淨係一本書佢都要10本, 咁咪要開好多張訂單? ?-(
咁等我d 小魔怪瞓哂, 今晚再整過啦!

男爵府

yamaneko 寫道:

Thank you, CMNT:
咁我襯阿囡睡覺開工啦! 請pm你的國內送貨地址同郵編, 唔該唔該唔該.

唔係喎, B1愛心提示話要同人login先可以合併, 咁等我今晚攪返啦!

男爵府

仲有, 冇留聯絡俾我的媽咪, 係唔係唔需要訂喇?

男爵府

各位, 攪掂喇!
除了沒有留底聯絡/回應俾我的朋友我唔敢幫你地訂之外, 所有書都訂了!
各位請收pm, 睇吓有冇書有出入要補訂?
我明天確認訂單!

ps: 我一向都係夜鬼黎嘛, 所以call我要after 12:00noon!

男爵府

各位媽咪
如果再想加/缺貨改書的話, 今晚我返黎後會最後order!
如果俾到書的 id (not ISBN), 條link最後的數字就最好啦!
今晚有約, 所以要 12:00後先攪到!

男爵府

唔使客氣, 終於攪掂, 而家等緊佢地回覆, 仲未知郵費幾多...

首頁

尾頁

跳至