單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:單親之後,大家有努力尋找新的另一半嗎

我被遺棄了,小3事件之後,佢出走多次,死心下我提出離婚,但係一直都好想知點解佢要迫我判決死刑,崩潰之下留言,同日佢突然同我講不如唔離婚,但要等到佢3月先返,就咁我今日過咗個好無奈嘅情人節,最近係網絡識咗個比我細嘅男性朋友,佢唔介意我有兩個細路,想同我開始,我覺得人生交叉路,等又唔知c6諗物,呢個月係咪同小3温存完先返定……我完全唔知佢諗物,各位姊妹,我應該等定開始嘗試一段姐弟情?

大宅

回覆:小露比* 的帖子

未,我無信心

大宅

回覆:ctsang1006 的帖子

之前有d好明目張膽,講明要個情人,仲要有老婆仔女,我唔想自己做番小3嘅事去害人,呢個男性朋友未婚,但比我細10年,所以我無信心

大宅

回覆:ctsang1006 的帖子

當然唔會咁快投入,但佢叫我見面,我推過,說自己未ready,佢再約,我應該推保持網絡關係還是應約?

大宅

回覆:babytszkin 的帖子

我圈子好細,一直都係圍住我對小朋友同c6,好少出街加上兩年ftm,更加識得人少,我聽你地講,放棄!

大宅

我有做part time,但係替長工,只有兩個人或一個人返,基本上等於唔識人!

大宅

我唔咁心比人睇唔起,我一個人都可以好快樂,我個人好悶,睇吓電視,睇吓書同處上網都過度日,衣加就情緒起伏好大,個仔又好有性格,我有時真係想一走了之

首頁

尾頁

跳至