夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-20 12:04
我係新入來bk, 想請教c 兄c 姐,是不是男人也愛自己令一半令自己口交?
有沒有男人會拒絕
...

老實講, 我唔會要求~

子爵府

knhung1980 發表於 19-5-24 17:15
咁佢宜家即系51歲,都真系唔細,有機會唔系咁易起到機

係咪真架 我今年46歲, 自覺都正常, 那我5年後唔易起機

唔敢再打機了

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-24 17:59
男人性機能隨年齡下降係正常, 你唔係諗住到 5x 重虎虎生威下話?

唔洗虎虎生威, 起機自如已夠....

子爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 18:03
我4X,攬住佢都不其然起機,希望我5X時唔好退步得咁快....

係, 就算當日打左機, 當晚貼住太太pet pet 訓, 對手攬住佢個胸, 就會有反應....

想像唔到食偉哥會點, 好似要預早一小時食, 食完對方訓左點算, 變左為打飛機而食偉哥了

LeBlue    發表於 19-8-1 16:58

子爵府

jwy2 發表於 19-5-24 18:24
哥仔, 你不嬲畀我感覺好正面喎,做乜突然咁負面呀

咁每個人都會死, 如果突然話5年後會死, 都會有D 感慨既, 今朝攪完, 一切正常, 應該無咁快掛, 我咁少用, 廿幾歲先識打機, 應該唔會咁快無貨掛.... 生活都算規律.. 除非有意外....

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-24 21:46
回覆 PTMCYS 的帖子

到時你太太需要都弱 d,5使咁担心,到時就細水長流了。

其實我地2個要求/密度都唔算高, 我亦都無經常想性, 令自己心野....... 一星期一兩次啦, 不過有時太忙或就不到, 兩個星期無都試過, 都會有D 錫住玩, 保持下新鮮感(需然已唔新鮮), 太太就真的好保守, 但我又無咩太大的投訴, 亦無諗過外求, 兩個人怎樣配合終老最重要......

老實講, 如果有個吸引的女性勾搭, 有刺激, 當然亦可以好興奮, 會唔會好似以前廿幾歲拍拖一晚幾次,應該唔會吧,亦無諗過試。。
我諗我要找應該都唔太困難, 但我跟本唔係要依D 野, 絕不會打爛自己的家庭衣缽,傷害太太和仔仔不會做,而且太太現在年紀大了更需要我,是我報答她的時候,我太太話我比以前更黐身,我都唔知點解,在家多左好多左吻和擁抱,但唔係因為想做愛而做的,我成日話你係咪落左我降頭,唔知點解成日都掛住佢

可能我要的,是妳說的細水長流吧...

子爵府

jwy2 發表於 19-5-25 18:04
今朝攪完,一切正常 ~ 搞笑,突然覺得你好似一個小朋友
我咁少用, 廿幾歲先識打機 ~ ...

我認真時是很嚴肅的,廿歲時已比上司說我比同齡的人成熟,但我心境都經常保持小朋友/無理頭的心態,覺得某些時候做人唔洗太認真,現在仔仔青春期,成日好chock,我經常用無理頭式玩下佢,同佢溝通。。。太太轉數唔快,佢係唔會get到,我就同太太玩下扮動物,有時在梳化鬥抓,真係好無聊,但又幾開心,所以有時做下依D野,都會保持到大家一些拍拖時的感覺。。。

我講係廿幾歲先識打J,講出來唔易有人信,我個人係比較遲熟,可能咁,樣貌比實際年齡年輕吧。。

我明白,有D人年輕時成日用,我估計亦會導致不育,不舉,禿髮等部份原因。

子爵府

mingmama 發表於 19-5-25 18:47
「太太就真的好保守」~ 其實點樣為之保守呢

「唔知點解成日都掛住佢」~ 呢句說話我先生都講過~ ...

她是個打扮都有點style的人, 但總是穿亞婆睡衣, 或衣領比我的還窄的TEE 訓.... 但出街衫領可以好闊, 走光....

化好妝著到靚靚唔想做, 回到家或未出街前都唔想, 話覺得淫, 接受唔到(我最想穿上裙出街look 就黎...不過...), 在家只係房和廁所做過..(當然最好試一次全裸只穿圍裙做飯look 煮飯啦, 但這機會不屬於我的).. 同埋只愛洗完白白做, 話乾淨鬆弛這刻才最享受.....

同佢口口, 佢話不衛生, 接受唔到, 就算我要求, 佢又痕到叫救命拉翻我個頭上來, 唔上頭髮都比佢扯甩.... 佢好怕痕, 成日同佢做前戲, 依到又怕痕個度又太敏感, 越攪越唔比掂, 不過入左佢又到到都比, 可能hi 得制, 兼顧唔到掛, 怪人一個....

不過我又無咩刻意改造佢, 一個簡單的人, 為何把她攪到複雜呢....

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-25 20:41
哦, 少用係好事, 應該唔會光晒頭.

touch wood 依家都無咩白頭髮和脫髮

子爵府

lingfu 發表於 19-5-26 10:29
通常男人都想女人表面斯文內裡open
你老婆相反

都有好處既, 有咩吵架/鬥氣, 唔會咁易搵其他男人...

子爵府

mingmama 發表於 19-5-26 10:35
相反即係內裡斯文表面open

太太外表唔open, 吊帶外會架件衫, 正常果種...... 唔會好似有D 女仔, 真係吊帶一件益街坊..

子爵府

mini1204 發表於 19-5-26 10:50
咁確係保守
不過有得造就算啦

係保守黨員

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-26 11:23
是但喇, 最驚春秋二祭, 一年一度姐

唔會咁差, 依家我地有時都會甜絲絲, 有新鮮感既..... 我都應該還有輕微吸引力掛.....

上次出差回來, 剛在家用電話處理同事們的分爭, 在不夠訓及煩惱之際, 太太回家一推開門, 講左句, 點解你今次返黎成個韓國仔咁既.... 我當時比左個手勢佢, 叫佢唔好出聲. 晚上訓攪個陣, 問翻佢點解突然話我似韓國仔? 太太就甜絲絲笑, 有時話覺得我本來好熟, 但有時又有點陌生... 我地有時D 感覺都幾攪笑的.

現在我要, 太太一般會配合的, 就算清早..... 除非M來... 有人鍾意M來做, 太太和我現在都不喜歡....

子爵府

mingmama 發表於 19-5-26 15:04
吊帶一件我自己都唔得啦~我去打羽毛球~見有女仔就咁著sports bra 打我都O晒咀
...

不過其實有身型, 皮膚好, 女仔著得靚真係幾吸引的, 有時幾欣賞她們....

記得以前做一間公司, 有個隔離組的女同事每天都適心打扮, 她身形超吸引, 吸了不少男同事的目光和食豆腐.... 我下面有位女同事, 對她很有偏見, 我就同她說, 不要太針對人, 女性(女似日本女性)適心打扮其實都人是一種禮貌, 所以唔好帶有色眼光睇人.....

子爵府

mingmama 發表於 19-5-26 15:29
其實清早做都唔錯架~瞓夠有精神就可以盡情享受~最重要係個女返咗學~玩得更開心
...

以前太太都愛早上做, 依家又話覺得淫蕩, 越來越保守....

子爵府

mingmama 發表於 19-5-26 15:43
早上做淫蕩~點解呢其實我們而家多了早場~因為夜晚好多時大家都攰到一個點~一上床唔駛五分鐘就瞓 ...

早場只有星期六/日才可, 我一般很早回到公司做準備的.

我係早睡早起的人, 太太是夜睡遲起的, 加上仔仔大了, 其實我地夾愛愛係唔易的, 雖然可以關房門, 但都會聽到的, 所以有時盡量等仔仔訓耐D 先, 等等下自己都訓埋.... 早起見太太又熟睡, 有時都唔想整醒佢....

早上做淫蕩~點解呢 --> 佢有時會突然怕羞, 我都唔知點解....

子爵府

mingmama 發表於 19-5-25 18:47
「太太就真的好保守」~ 其實點樣為之保守呢

「唔知點解成日都掛住佢」~ 呢句說話我先生都講過~ ...

「唔知點解成日都掛住佢」~ 呢句說話我先生都講過

---> 我開了個新post, 回應妳依個問題.

子爵府

jwy2 發表於 19-5-26 16:05

因為你話你廿幾歲先識打J,我今早都專登問老公,佢就廿鬆歲。 ...

你都應該知隻藥的副作用啦 ---> 依句我唔明解 我從未食過生髮藥, 怎知副作用呢....

子爵府

jwy2 發表於 19-5-26 16:40
之前有個post唔知講開什麼有講食生頭髮藥,我以為個post,你有參與留言,所以知副作用係“不舉“
...

這個我真係唔知, 我對頭髮的保養係, 年輕時只染過一次髮, 電過一次髮, 少GEL 頭, 少吹頭, 每天洗髮, 按摩頭肉.... 唔知係咪咁, 對髮根少D 壞影響.... 當然遺傳都重要....

我太太成日話我多頭髮, 但我唔覺得, 我唔係個D 濃密頭髮和多腳毛的人, 只係著通已...

首頁

尾頁

跳至