自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

tingloveyin915 發表於 22-3-22 00:58
請問一下你媽媽係睇邊科架?
因為我上次打去叫姑娘問醫生可否唔見醫生直接拎藥,醫生話可以
但姑娘話要我 ...

我都係糖尿科,我有打去醫院同佢哋講想免診取藥,佢哋留左我資料後要問左醫生,等醫生決定,可能因為我過去一年都好穩定,所以醫生比我免診取藥。
應該唔洗本人去架,我覆診個醫院既姑娘話到時照平時覆診咁去櫃檯交錢,因為電腦已有紀錄我係免診取藥,所以到時係平時覆診果度等醫生開藥單同覆診紙就可以架啦!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

tingloveyin915 發表於 22-3-22 09:58
我就係唔想去驚多病菌所以先話唔見醫生直接拎藥,但姑娘話要我本人去登記完再拎藥
咁我可不可 ...

我睇開果間醫院就話可以,你去邊間?或者打多次電話問下

珍珠宮

tingloveyin915 發表於 22-3-22 11:29
我睇元朗博愛呀

我都係呀!咁應該可以,我問左好多次都話可以代取

珍珠宮

tingloveyin915 發表於 22-3-22 16:05
我打去留左言留資料啦,thank

唔洗客氣

首頁

尾頁

跳至