自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

kennischan2003 發表於 20-12-18 17:11
冇知識,冇腦,怎做記者?
世衞已講左叫新冠病毒,covid 19。

其實台上回答既官員可唔可以話,“唔好意思,我唔知咩係武肺,我哋而家係新冠肺炎疫情記者會,冇武肺記者會,next!”
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

Happy_hk 發表於 20-12-19 00:19
關鍵香港某D人真係低級趣味,又何止記者。早幾日帶個女去公院睇急症,分流站個男醫護問完情況之後,問我女 ...

我前幾日去覆診咪又係一樣!問佢下個月係咪會有疫苗打,佢即問我,你好趕住打,好驚中武肺咩?然後佢大概怕我舉報佢,即改口問我係咪好驚中新冠肺炎!
我話,我有長期病,中左會好大鑊點解唔驚?
佢不停叫我唔好打中國疫苗,猛咁話冇得揀打左中國果啲點算,我話輝瑞果隻有人打完面癱喎!佢問我睇咩新聞,係咪CCTVB!
到呢度我已經唔想再講

珍珠宮

water-lily 發表於 20-12-19 17:20
垃圾YC從來都接受唔到事實,包括肺炎早在歐美已有

係!佢哋只係睇平果,立場,從來唔肯真正返大陸去睇下,戴著有色眼鏡去睇,又點會睇到真相!

首頁

尾頁

跳至