興趣嗜好

跳至

首頁
12345...21

尾頁

侯爵府

Re: 聞相俱樂部- Part II

Simar 寫道:
17-50mm ~~ 3倍 zoom
18 - 135mm ~~ 7.5倍 zoom

咁聽落我枝ketlens咪仲好d???

侯爵府

clpapa 寫道:
KnN

睇你幅相,見個firmware 重係 version 1.0.1,睇吓使唔使update 吓?

Canon 350D Firmware Update

見到你個post先諗番起... 個時你地比過個d80 o既我架, 但係我唔識裝, 冇耐仲唔記得埋tim, 有冇人可以再post番比我呀? 仲要教我點upgrade呢?

侯爵府

軍魁星 寫道:
stephenie, 上 Nikon 網頁咪有囉, 教埋你裝, 跟住做 step by step 就得.

喔, 知道~

侯爵府

我想問下如果我係相機menu check到firmware已經係1.01版本, 咁我係咪唔洗upgrade架啦??

同埋點解會upgrade左o既?? ?-(

侯爵府

clpapa 寫道:
唔使 upgrade。
出廠時會將當時最新的 firmware load 入去,廠方多會在有問題時先推出新版,唔會好似Windows 咁成日有update。

oic, thx~

侯爵府

咁水兵三星爺去trip我咪見唔到佢o既的風采lor....

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

侯爵府

咁其實可唔可以提前少少姐, pakyu媽同星爺都黎唔到, 早一個星期得唔得呀? 再唔係如果個幾日都係holiday早一兩日又得唔得呢? 我專登過到黎梗係想見多幾個架啦.... :cry:

侯爵府

MomMom

查實我係3月31日開始放假, 放到4月8~

侯爵府

星爺, book左11號, 關水兵3咩事呢?

侯爵府

軍魁星 寫道:
好難影故wor, 首先豈馬有十五年攝影經驗, 最好是Nikon機的經驗. 然後要配合天時地利人和, 再要在實地練習五日.....

總之一句講曬, 好難影啦. 除非........ 有人請食麥當勞就可能會易d.

嘩~ 真係好好好難咁wor~~

仲有, 廿五歲人仲食麥當奴?

侯爵府

我囡囡都將我部ixus750據為已有啦~

侯爵府

jacqueline_law 寫道:
stephenietam : hihi....返黎呢到傾好 d.....

好呀~

侯爵府

軍魁星 寫道:
張大頭相好難影咖, 想唔想知點影? 要講好耐咖.

:tongue: 想知就請你食麥當當呀ma~

侯爵府

我囡囡都有想過攪我部d80, 但係我話連行近d都唔得呀..

侯爵府

唔係 wor...我入過你相簿睇, 邊黑 je.....重好靚女添 :mrgreen:

唔黑? 你一定係冇睇清楚啦, 佢好黑架... 如果你見到佢(尤其企係你仔仔隔離), 一定好似朱古力+鮮奶咁呀....

侯爵府

我囡囡同你囡囡個stlye有d似, 連個髮形都似, 只係一黑一白, 到時一定要佢地合照, 一定好得意~

侯爵府

hehe...年紀都差不多.....我囡囡 02 年 12 月.....

原來你囡囡大過我囡囡架~~ 應該啱玩wor~

侯爵府

zivlai 寫道:
太殘忍了 :-(

[quote]
stephenietam 寫道:
我囡囡都有想過攪我部d80, 但係我話連行近d都唔得呀..
[/quote]

新機"落地"仲殘忍呀... 你都唔知我部ixus750落左地幾多次呀.. 最後個鏡頭出左黎唔識入番去要入院呀... :-( :-(

侯爵府

[quote]
stephenietam 寫道:
原來你囡囡大過我囡囡架~~ 應該啱玩wor~

應該都啱玩...不過我囡囡好慢熱....次次散 ben 先 warm-up 完..... [/quote]

咁啱o既, 我囡囡同你囡囡一摸一樣呀....

侯爵府

我成日話佢架, 到佢開始想玩個時, 人地都走lu~~

首頁
12345...21

尾頁

跳至