自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

KoneyB 發表於 23-3-21 07:47
聽聞酒店啲Shuttle Bus少咗 同埋只可以搭自己住嗰間酒店嘅車 係唔係咁樣?
另外的士係咪都仲係好難搵?
...

我上個星期日去澳門回力食自助餐,走嘅時候搭返的士去廣珠澳大橋口岸,搭的士都非常之塞車!
我老公同的士司機吹開水,就問點解港珠澳口岸冇晒酒店穿梭巴士?的士司機話3月1號開始就暫時冇晒,最快都要起碼等到五月先至會有返,因為3月1號之前穿梭巴士嘅司機全部都係外勞黑工,澳門要打擊黑工,所以酒店方全部炒晒呢班人,要重新再搵過班司機,最快都起碼要五月打後先至有返合乎資格嘅穿梭巴士司機服務,佢咁講我哋就咁聽囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chocolatebean 發表於 23-3-21 09:16
除左TAXI, 仲有冇巴士去口岸?

咪就係得嗰架101 X同102 X囉,呢兩架巴士真係把鬼,班次疏,個個都牙痛咁聲,情願搭的士

首頁

尾頁

跳至