烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

pingpingchoi 發表於 13-6-27 17:21
佐敦彌敦道348號??我搵唔到?
可唔可以PM比我呀?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=22297

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

講真佰鬆 d 蚊咁既價錢, 起 TST 食過 set lunch 都要喇, 所以咁既價錢既 buffet 算超值,

BTW d orange juice 似係 Mr juice, 冇可能比 fresh orange juice 任飲掛?! anyway 都多人飲到 fill 唔切.

寶石宮

回覆:oceancatcat 的帖子

lunch buffet 1/7/13-30/9/13 $228 + 10%

MONDAY-FRIDAY

buy one get one free

寶石宮

引用:我見到佐敦又灣仔,其實邊間好食啲呢?

原帖由 6648RT 於 13-07-21 發表
我見到佐敦又灣仔,其實邊間好食啲呢?
Novotel at kowloon

寶石宮

A.Buble 發表於 13-8-2 22:55
請問有電話嗎?
#64 有地址及電話

寶石宮

引用:請問依家仲有冇? +

原帖由 coffeejoeybb 於 13-08-03 發表
請問依家仲有冇?
星期一打去 book Sunday lunch buffet.

仲有 買一送一$258 + 10% service charge

寶石宮

引用:上星期食過,完全冇野食!未試過食完buffet

原帖由 ececbaby 於 13-08-04 發表
上星期食過,完全冇野食!未試過食完buffet要再搵其他野食!比fd插爆

...
吓;咁驚嚇有相有真相

我今日啱啱再食;同#1 post d 相一樣;只有多冇少;冇大分别喎

首頁

尾頁

跳至