論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

請問如果姐姐到了港但未入屋,個2-3日住boarding house,責任係咪都係顧主負責?謝謝

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

333s 發表於 17-6-7 21:38
工人需要驗身, 辦 ID。
2-3日, 先會通知你接她。個2-3日住boarding house

即係佢落機到香港個下已經係我責任?
如果佢係香港驗身驗到有左!!但仲未入屋還在boarding house⋯責任亦係我地身上??

珍珠宮

細姐姐 發表於 17-6-7 21:56
是印印嗎?
印印通常住係印尼學校,agent 話學校會要佢地打避孕針,落機有咗機會唔高,唔使太担心

係菲律賓啊

珍珠宮

peggypk 發表於 17-6-7 22:14
回覆 Ho_BB 的帖子

菲律賓上機前會驗孕, 冇事先會上機

咁我都安心d....

首頁

尾頁

跳至