婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:難服侍兼超難頂的姑仔 (爆長)

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

珊瑚宮

引用:我已經講過買名牌係個人選擇我買得起唔係偷

原帖由 riakoobcam 於 15-11-20 發表
我已經講過買名牌係個人選擇
我買得起唔係偷唔係搶無問題
如果jm覺得唔想睇
樓主,你唔好唔寫啦,其實無論真好,假好對於我黎講都係一個故事咁睇,我欣賞你eq,文筆,有時睇文時會聯想埋畫面,都幾攪笑相信鍾意睇既jm會追落去,唔欣賞既亦唔會再入黎睇,好明顯我好想再追落去,樓主玩得開心啲,等你玩完抖夠再貼文加油

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-21 發表樓

原帖由 riakoobcam 於 15-11-21 發表
多謝你
我寫得咁detail就係想你地容易諗到個情景
講真
你既用心,我呢個讀者完全收到,相信好多jm都一樣

世上總有唔同人唔同聲音,唔可能照足每人的想法

你就是你,鍾意就繼續寫
我就是我,想追就繼續追

加油

休息足夠先好再寫

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-21 發表你

原帖由 riakoobcam 於 15-11-22 發表
多謝!我會繼續寫!
你要加油呀!
祝你孕程產程大小平安健康幸福

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 StrawberryLove 於 15-11-22

原帖由 riakoobcam 於 15-11-22 發表
頭盤用手食當然有問題
生牛肉片,鵝肝用手我覺得好難接受
唔係下話??

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-23 發表你

原帖由 riakoobcam 於 15-11-23 發表
多謝哂
大小平安,幸福快樂係我一直既希望
我無咩要求既
你一定得既,加油

珊瑚宮

引用:希望大家已經食飽如果未食飯既我強烈建議食

原帖由 riakoobcam 於 15-11-24 發表
希望大家已經食飽
如果未食飯既我強烈建議食飽後先睇
但都要準備嘔吐袋
你要記住放鬆心情呀,心情輕鬆,食野都吸收得好啲,人靚啲,bb健康啲

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-24 發表你

原帖由 riakoobcam 於 15-11-24 發表
仲要再靚d?已經好靚啦,c6會驚架咁樣

浮誇mode: 已經住大屋買名牌,再咁靚會被人話我再自大d囉:surprised ...
咁比bb靚哂喇,你最醜樣,咁得未??

珊瑚宮

引用:樓主,唔使驚,我宜家差不多要生,先重左兩

原帖由 123sisi 於 15-11-26 發表
樓主,唔使驚,我宜家差不多要生,先重左兩磅,肥b唔肥媽,bb的size可以,就唔理了,仲好,唔使點減肥

...
wa,,你好勁呀! 我都借個企祝你生產大順利大小平安健康

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 wing^ 於 15-11-26 發表再等

原帖由 riakoobcam 於 15-11-26 發表
哈哈佢地就係想我嬲不過我唔會中佢地計
我有我唱我姑仔佢有佢話我
佢地睇我唔好,我又睇我姑仔唔好
講得啱

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 Remember_BB 於 15-11-26 發

首先要多謝你讚我可愛,幾十歲有d唔好意思俾人用可愛泥形容

哈哈至於抵死既寫作style係想大家睇得輕鬆d
你即管可愛埋呢幾個月啦,過多幾個月可愛兩個字一定排唔到你,實比bb搶風頭

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-26 發表你

咁我又唔介意
生完希望仲有氣有力上bk啦
,你照顧bb同休息要緊

珊瑚宮

樓主,最緊要多休息

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 falalala 於 15-11-30 發表樓

原帖由 riakoobcam 於 15-11-30 發表
我會架啦
我每日9點幾起身食飽又訓到中午
所以無3、4點我唔會上到bk
訓多啲似隻豬咁就啱喇,重要散下步,飲食均衡

珊瑚宮

好想再追

首頁

尾頁

跳至