婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆 s_for_samantha 的帖子

咁你有幾高,幾重?事實糸吾系真糸肥?咁都好過話你醜樣呀

珍珠宮

唔系好肥姐, 你62把口唔收既, 又系衰D不過, 我系你一定走去減15磅, 等佢無聲出

珍珠宮

I see, congrats!咁就唔好減喇, 不過唔好重太多, 全個孕期大約22-25磅已經足夠, 我當年重左20磅, 99當住我同人講話我BB最多得5磅, 我當然無上心啦, 亦唔會嬲, 不過出世BB 有6.3磅, 我估佢跌眼鏡

珍珠宮

回覆 KikiAc 的帖子

吓, 咁你未養多一個人, 新抱只會食盡男家, 個仔應該比多D家用就岩, 我識好多朋友同99住都系一返屋企就入房, 叫佢返娘家住好過啦, 你變相貼錢養佢地.總之, 生仔就輸在起跑線, 老黎仲要養多一個,

珍珠宮

回覆 KikiAc 的帖子

咁你地家中開支一定大左好多,佢又吾糸你個女,又無感情,有D野好難開口,特別系錢果方面,不過,我覺得用者自付,吾收佢地租,咁燈油火立,伙食都要比假,而家香港D野咁貴,我知道,新抱同你住,佢一毫子都吾會比,仲吾會同你慳水,電,煤氣添。唯有希望佢地快快搬走,總之,同新抱住,根本是6299,新抱都系自己揾自己苯,衰D講句,你同你老公都補貼緊佢地

珍珠宮

回覆 breadcheung 的帖子

最惨好多6299比個仔同抱揾笨都吾知

珍珠宮

回覆 breadcheung 的帖子

系囉!所以有D人結左婚都分開住,6299大把錢養埋新抱同孫無所謂,但吾系個個系富豪呢!

首頁

尾頁

跳至