想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,,

我應承過神明, 如果今次IVF成功,我一定會在網上,分享我既不孕之路,幫助有需要的人.

21歲結婚....22歲就想生BB...試左半年唔得就去睇醫生..

我有多囊性卵巢(但我d M好準),估唔到發生在我身上.唔係個個月有卵排.
输卵管照X Ray 塞左,,但做左腹康鏡手術後係冇事,,只係有D 粘..
子宮後屈
24歲發現有chocolate cyst
又做左
腹康鏡手術
25歲開始做IUI,,3次不成功
之後個chocolate cyst又大左..(上次冇割走哂)..又做左腹康鏡手術
26歲開始做IVF...放左一次胎唔成功(之後仲有3個雪胎).
好失望...之後去左台中再重新做IVF...放左一次胎唔成功(但仲有12個雪胎)
過左幾個月放返之前果3個雪胎...但都唔成功.
2012年8月再去台中放雪胎......今次終於成功.

BB女起4月29日平安出世了..

起E度我想感謝所有幫過我的人....另外我有去台中的廟求子.
我想起度同大家講,,,只要不放棄,,,終有一日到你...

大家加油呀~

lamsauwai  恭喜晒! 希望有機會到我啦...哈哈  發表於 13-5-10 10:01

大宅

回覆 BINGO-BBS 的帖子

係啊..個時未夠4個月...唔可以講住....加上我有左3個月時..見紅...

你都要加油....好快到你架啦~

大宅

回覆:等左差不多5年..終於到我了

多謝大家

大宅

回覆:ch_fyyBB 的帖子

3x4cm r...都幾大

大宅

回覆:Sicitsoi 的帖子

係呀,我心急

大宅

回覆:Agnesmojo 的帖子