自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

我生兩個仔,一樣好多人叫我生多個,第三個一定係女。到我有左,d人又話一定又仔啦
到我陀女好多人好失望,冇機會等睇我笑話

公爵府

回覆樓主:

我身邊80%人生仔,生兩個就2個仔,生3個就2
仔1女,成班親友出去玩都係7,8個男仔+1個女仔,女仔好珍貴,自從我陀女,人人都要埋來痴我旺氣,我覺得好威喎

公爵府

回覆樓主:

我身邊好多朋友都第一個係仔,佢地都話唔敢再生多個怕又仔,兩個仔好恐怖,精力用來應付一個仔已經冇得剩,如果係兩個女就可以好sweet

公爵府

黑白豬 發表於 17-10-23 08:41
呢樣我信喎(先利申:我有1個女)。我身邊d親戚朋友老公有小3離婚既都係淨係得仔,一個女都無我亦有 ...

我陀仔時c6好似平時咁,冇特別對我好,懶到我換床單都唔會幫手
今次意外有左陀緊女女,佢完全變哂,當我女皇,出街扶住我,以前日日約fd,呢半年冇咩事都唔出街推哂d飯局,就算出左都趕返屋企,佢話將來個女出左世佢會變得更嚴重

公爵府

slowlycat 發表於 17-12-25 17:23
D人口痕啫,我有兩個仔陀緊第三個,個個一知道都話係個女就好,所以我而家一知道係仔就即講哩個都係仔,咁D ...

我兩個仔,d人就話下個一定女啦,到我陀緊未講性別,d人又問如果今胎又係仔仲追唔追,到確定左係女,又叫我之後生多個女,哥哥差咁多年玩唔埋,兩姊妹冇咁悶,係要介意人地講乜,到底我要生幾多個先塞得住人地把口?

首頁

尾頁

跳至