跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

bestwish 發表於 17-7-13 10:34
係呀! 不過似乎唔係好多家長想分享

應該今年好多派第一
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

bestwish 發表於 17-7-13 13:43
唔係掛, 我識4個得1個派第一志願。有D唔係屯門區

我識的屯門區4至50人中得幾個唔係第一

珍珠宮

cherrieleung722 發表於 17-7-14 20:46
回覆 888Amy 的帖子

嘩, 都有67% , 其實係咪萛高, 還是一般小學都係咁上下?

緊係高啦

珍珠宮

hallonatalie 發表於 17-7-30 22:04
上年我女果屆我就無留意派到幾多人入梁中喇

我知係都幾多人揀番順記 2 間中學做 1st choice, 買 ...

咁最後選左邊間?因為無咁谷?

珍珠宮

hallonatalie 發表於 17-7-31 17:35
首先, 自行可選 2 間中學 in, 而我哋了解過 "無拎獎之人" 收嘅機會係好微好微, 仲要間中學只 show off 拎乜 ...

但順小抽獎多抽一次喎。機會大好多

珍珠宮

hallonatalie 發表於 17-8-1 08:25

係嘅 不過有時唔適合自己小朋友就無謂勉強 :i ...
咁都係架, 最緊要讀得開心和有滿足感。咁阿女讀得開心嗎?

珍珠宮

bestwish 發表於 17-8-4 09:16
多謝JM分享。 兩間官中真係可以守尾門。
唔知你地今年夠唔夠位, 夠的話屯官和劉金龍應該都安全的。
南屯官就未必。

珍珠宮

hallonatalie 發表於 17-8-4 01:00
派到第三志願屯官咋

係當初我堅持擺番佢晌第三,但班主任唔建議 因為根據以往派位模 ...

其實都唔會。04係少人的一年。可以進取d

首頁

尾頁

跳至