自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

想出門口但又怕黑雨一直掛。
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

YuYuMother 發表於 23-10-9 09:51
如果黑雨都有預告就好

雨好難預告。

珍珠宮

ydoris 發表於 23-10-9 09:55
黑雨都吾返得住,最好早過八號落就有預算。

係囉。因為純8號就可以早d出門避人。現在就企住唔知出唔出門口好。

珍珠宮

ydoris 發表於 23-10-9 10:01
其實而家都因為個分界線,我公司係收工前三小時落就要返。其實佢點幾兩點落就好慘,坐車返到公司都成四點五 ...

你好遠?坐咁耐車?

珍珠宮

ntk_mami 發表於 23-10-9 10:17
如果個黑雨可以頂到12noon, 我公司就可以全日wfh...
唔知頂唔頂到, 我呢邊依家超大雨, 由屋企返公司要2hrs ...

黑雨到十點半。我都換好衫準備出門口了。

珍珠宮

樂晴天 發表於 23-10-9 10:22
8號未落喎

一落會多人到爆。我現在上西鐵有位坐。

珍珠宮

ydoris 發表於 23-10-9 10:50
係呀,元朗到灣仔呀。好彩有車可以揸到地鐵站。吾係等接駁巴士就人都癲。最慘轉左紅雨先嚟有隻窗漏水,原先 ...

咁真係人都癲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊