興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 LOVE.YOUR.KIDS 於 09-7-10 00:18 發表
想請問:如果我第一日去,係咪會勁多人??洗唔洗排好耐先入到會場??

第一日一定多人的,
因為有d漫畫謎掃精品呀!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

Teresa,
我記得帶住小朋友排隊買飛係另一條路的, 唔知今年有無呢?

珍珠宮

【明報專訊】‧愛拼才識性

《性教育‧貼得樂》
作者及出版﹕香港家庭計劃指導會
攤位﹕1A02-22
售價﹕$38
書展優惠﹕$30
簡介﹕面對性教育這個題目,家長往往不知從何說起,若有教材輔助,就可避免尷尬,輕鬆地向子女灌輸性知識。這是香港首本結合性教育主題及摺紙遊戲的兒童書,配合3至6歲兒童的發展需要,透過可重複使用的拼貼遊戲,家長可以講故事形式向孩子講解4個基本性教育主題,包括﹕認識身體、生命的由來、男孩女孩的性別特質,以及如何保護自己

teresa,

今天有無看到以上的書?覺得點?

珍珠宮

原帖由 Teresa 於 09-7-22 19:04 發表

今日未行到去呢個Counter, 或者明日再去睇睇!

THANK, TERESA,
另想問下,
在新雅到有無留意到訂小跳豆有無優惠呢?

首頁

尾頁

跳至