親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

呢幾日不停做research搵料 check 價,小妹有以下意見(但純個人認為咋,未必真係啱)

1. Fairmont (同stamford差不多貴,但相對地少人提)
2. Stamford (第2貴,最多人like因為極方便, 但wifi好似要收錢)
3. Pan Pacific(最貴,呢個名有幾間,我估係指PP Singapore啩)
4. Carlton City(最平,較新酒店)

我book了5月尾住carlton city 及stamford. D酒店價錢痴痴地,日日唔同價,上下午都可能相差幾舊水

別墅

回覆:Lqueenie 的帖子

請問係join stamford member 嗎?如何join ? 請賜教。今朝check5月26一28日 2晚連税合共$3188,點知下午加價要$35XX。仲要後尾先發現冇免費wifi, 而家仲要冇得退

別墅

回覆:yuyu.c 的帖子

日日價唔同㗎!你定咗日子易D查價
8月15日有平呀$1176勁抵

別墅

回覆:開心果^^ 的帖子

昨晚半夜在hotels.com睇8月15 stamford有35% off 會員價,剛剛再睇已經只有25% off. 所以有機會上午同下午個價會唔同。$昨晚$1176未包税冇早冇退價

別墅

回覆:kirstyau 的帖子

請問Festive可去Hardrock泳池玩嗎?我21號貪平只住一晚便返市區住。嗰日晨早落機相信冇咁早有房比我

別墅

回覆:yuyu.c 的帖子

$3390/2晚包早抵啦!我5月尾$3188/2晚冇早冇退如果早多2日訂應該會再平D

首頁

尾頁

跳至