烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

Miele
價錢: $11,xxx
產地: 德國
功能: 純蒸

Whirlpool - MAX209S (新出)
價錢:$58xx (Sogo 做緊 promotion)
產地: 中國
功能: 蒸& 焗
Sales 話 不是微波蒸, 沒有微波成份

https://www.whirlpool.com.hk/article/detail/-m-a-x

如果沒有whirlpool 呢款, 我一定考慮買miele, 因為市面上純蒸爐, 好似只有miele.
但係whirlpool竟然又埋焗的function( 家中沒有焗爐) , 價錢又平一半, 真係心大心細!

我好怕買完miele , 自己三分鐘熱度, 放埋一邊,之後又係出街食多。
因為whirlpool係新出, 無咩人用過, 大家對whirlpool d 電器又咩comment?

大家可以給d 意見我嗎?

大宅

回覆:煩買蒸爐- Miele 定 Whirlpool 好??

any comment?

大宅

回覆:煩買蒸爐- Miele 定 Whirlpool 好??

sogo 個間sales 係大陸d嬸嬸, 我根本聽唔明她d 鄉音。
好彩之前係百老匯聽過下 sales 講解whirlpool。

大宅

回覆:edith208 的帖子

我唔想要有微波的function.
因為長期用微波, 對身體唔好。

我現家最大concern 係whirlpool新款是否真係100% 無微波。。
如果有微波, 我就決定買miele

大宅

Nicnana 發表於 14-8-7 23:13
請問你喺邊度見到賣$11,xxx?我今日喺Apita見到要$12980另送四個LC燉盅
百老匯

首頁

尾頁

跳至