自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

apelok 發表於 23-3-28 09:10
都好過我隊友,除左落黎係立體咁放响度,而冇過放返好

我個 fd 都係咁講, 同埋如果你唔執, 果對襪係可以 "企" 係門口一個禮拜

我c6唔係咁, 不過就係會反轉, 我都會, 我 d 全黑襪, 直頭反轉照著 都睇唔到, 又感覺唔到.........
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

birdbird 發表於 23-3-28 09:10
從來不覺得除襪除到反轉係問題?洗完之後唔反番正收好亦不是問題。

我都係........ 我老公, 除出黎反轉左, 我照洗, 照晾, 乾左就咁收入佢櫃筒......... 咁好彩佢冇要求我幫佢反反轉, 佢自己反, 咁我就覺得無問題啦~

但係我個女果 D, 我會幫佢反反正先收入櫃, 因為好多時出門口都好趕, 唔想趕住出門口先要做多一秒的功夫

珍珠宮

Onlok 發表於 23-3-28 11:35
see

那所有貼身衣物也要返轉?

我媽話所有衫都係反轉洗, 佢話冇咁易起毛粒.......... 同埋冇咁殘.........

首頁

尾頁

跳至