自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

TOMATOO 發表於 23-6-4 13:30
請大家留意林作的第六點聲明

睇得自己好大
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

KTKTKT5 發表於 23-6-4 13:36
家中有錢,讀書又叻,仲係獨仔,自小巳經係天之驕子唔輸得

不可一世咁
唔識「謙虛」

寶石宮

alicego62 發表於 23-6-4 14:52
呢度都有D第一時間衝出黎話美麗新香港,抽死人水的賤種

寶石宮

moma1023 發表於 23-6-4 14:43
佢將自己睇得太大太高,所以點講都係你地班凡人唔識欣賞我,點都唔會係我錯⋯⋯
裕美可以同佢共同生活,簡 ...

$啫

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊