自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sakura888 發表於 24-3-9 18:17
我知我出呢個post一定比好多人話。但我真係要將心底話講出來。

我剛剛開咗一個旅遊尋意見post。自問有禮貌 ...

我好似無睇過旅遊版
不過以前見有人話旅遊版啲人串

有時大家睇嘅野唔同,曲解左意見
我都放棄多加解釋
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

加菲貓3 發表於 24-3-9 18:51
我都算溫和派,我都比人追擊過,總之係哩度回复,陰陰濕濕搞事既人,就無事。但你有時打兩個xx,就比版主警 ...

加菲貓3    發表於 24-3-9 19:06

寶石宮

BKFinder 發表於 24-3-9 19:07
之前都有人話在果度比人攻擊走來自由版呻

有見過

寶石宮

sakura888 發表於 24-3-9 18:17
我知我出呢個post一定比好多人話。但我真係要將心底話講出來。

我剛剛開咗一個旅遊尋意見post。自問有禮貌 ...

我睇左另外果Post 6頁了
都有八成多有正面/有用意見
你已經好有禮貌回覆,唔洗理佢地啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊