自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

9594 發表於 18-9-26 13:23
終於肯校早半個鐘起身做運動,禽晚亦迫到自己早啲訓,已經做咗兩日嘞,希望可以keep到,起碼都每星期做五日 ...

我一個星期有兩日都會朝頭早做運動
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

9594 發表於 18-9-26 13:23
終於肯校早半個鐘起身做運動,禽晚亦迫到自己早啲訓,已經做咗兩日嘞,希望可以keep到,起碼都每星期做五日 ...

今早有冇做運動呀??

寶石宮

9594 發表於 18-9-27 22:40
無呀,呢一兩日都做唔到,因為我要比平時早一個鐘返工,加上呢一兩晚都要出街食飯,所以會唔夠訓,所以唔 ...

我自己都成日畀藉口自己,我唔會咁話你㗎
尋日我做完運動,都要等星期日再出去焗汗

寶石宮

9594 發表於 18-9-27 22:46
我以前都係收工運動,因為以前收得早,但宜家收六點,返到屋企覺得夜,覺得啲時間無咁好用,所以先想改成 ...

平日我有兩日係早上做運動。只係星期日就會上午或者下午先做
一齊努力

寶石宮

9594 發表於 18-9-28 11:57
雖然呢兩朝都無做運動,但都keep住早起身,咁希望自己身體可以keep住呢個生理時鐘啦
...

我呢兩日都好忙,未做運動 不過有時會早啲落車行下出啲汗

寶石宮

回覆樓主:

加油!!!我今日出咗去做運動

首頁

尾頁

跳至