自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 19-2-7 16:38
交友apps一向多人揾食,自己也要小心帶眼識人

唔係交友apps,討論區都有好多人搵食

wcpcelia    發表於 19-2-8 16:06
tsung    發表於 19-2-7 18:31
BBJOJO    發表於 19-2-7 18:20
Poyau    發表於 19-2-7 17:39
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kmcatbb 發表於 19-2-7 17:03
好多被post出嚟嘅x男都係肥同埋其貌不揚,唔通呢啲樣好易呃到人?

如果太靚仔嘅埋身。女嘅樣子普通,就明顯覺得畀人欺騙。 樣子普通或者其貌不揚 感覺唔係食家

BBJOJO    發表於 19-2-7 18:22
小源    發表於 19-2-7 17:51
Poyau    發表於 19-2-7 17:40

寶石宮

shan.ung 發表於 19-2-7 17:30
你誤會,我唔需要咩公道,我只係唔想再有人俾佢呃,難保呢度有人識佢架嘛
...

就咁好難睇得出係咪識佢㗎喎!

BBJOJO    發表於 19-2-7 18:27
Poyau    發表於 19-2-7 17:42

寶石宮

maymay220hk 發表於 19-2-7 17:37
Bk都大把
帶眼識人5555

ha ha……
我知呀,不過我係上年先知。
早兩日先知原來其他討論區有交友版。 我算係後知後覺嘅人。多謝提點

BBJOJO    發表於 19-2-7 18:28
Poyau    發表於 19-2-7 17:43

寶石宮

shan.ung 發表於 19-2-7 17:44
佢好後期知道我有左

咁最後係咪冇要到小朋友呀

寶石宮

shan.ung 發表於 19-2-7 17:47
佢就係死都唔認,你吹佢唔漲,否則我都唔想出post定佢啲朋友知佢係咩人,而個女仔就算知佢係甘既人都仲同 ...

冇實質證據。男人唔會認。你由得個女仔繼續留低啦, 或者佢搵到下一個佢就會跳船

Poyau    發表於 19-2-7 19:22

寶石宮

shan.ung 發表於 19-2-7 18:07
我係打算生,因為係我地帶佢黎呢個世界,但最後因爲發生左啲意外保唔住
...

我仲諗住提你。如果生第日唔好落佢個名。有咩事要改名、分開好麻煩。
好好保重身體、帶眼識人

寶石宮

0q.cathy 發表於 19-2-7 18:33
應該係靚仔的,講明食家都會有女仔ok, 但呢d麻麻樣,話食家點會有女比佢食,只可以扮純情
...

幻想唔到

BBJOJO    發表於 19-2-7 20:07
Poyau    發表於 19-2-7 19:23

首頁

尾頁

跳至