自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

4,6,11,12,14
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

9594 發表於 18-8-9 10:33
四,我好狠,只帶夠自己份量,借唔到

有d好依賴。牙膏、拖鞋……

寶石宮

9594 發表於 18-8-9 10:43
拖鞋點借呀?我著住唔通照除比你,我成日要行黎行去㗎,一定唔借。

洗滌日品我全部帶旅行裝,你無就自己 ...

我爬咗上床,啲人就話借用借去洗手間,最憎……

仲有m巾,一包半包都算。唉…………

寶石宮

9594 發表於 18-8-9 10:48
可能我少同朋友去旅行,蘇花都無預過呢種人,所以話,旅行啱腳好重要。

我最記得男朋友第一次同我去完旅 ...

揀啱好緊要,绝對同意。
未試過嘛,試左就知唔夾

寶石宮

9594 發表於 18-8-9 11:08
我都估到借拖鞋會係呢招,你著完放返我上床個位我咪唔理你囉,但多數都會著咗去自己上床果邊位,我實會出 ...

放返好也唔想,私人貼身物品

寶石宮

9594 發表於 18-8-9 11:27
咁就梗係啦,但佢襯你訓咗拎去著,放返原位你又未必知,所以旅行腳真係要組團前講清楚自己嘅要求。

我有 ...

绝對, 好就可以繼續,唔好嘅一次都嫌多

首頁

尾頁

跳至