嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 請報料~~GOO.N尿片

我今日終於係卓x買到3包Goon既中碼啦, $78有54張, 等我比我個仔仔試下先, 佢一向都用開nepia,見d mami成日話Goon好用, 所以都忍唔住買黎試下, 過幾日再同你地講下好唔好用呀....

大宅

我想問信亨係咩黎嫁?
卓x平d定信亨平d呀??

大宅

我已經買左M碼,但原來係大條過nepia, 所以要買返S碼啦, 我又覺得都唔錯wor, 但有無人知, 卓x既大王賣緊幾$同有幾多條呀? :lol:

大宅

有無人知HK island邊間仲有S size ar??

大宅

有無mami知香港區邊到有細碼?我仲未買到呀...

其實我都唔知應該買細碼定new born,因為我bb無著開Goon,一直都著nepia,但nepia細碼唔岩, 但中碼又大得溢, 有無mami比d意見呀??

大宅

多謝各位mami既意見, 我今晚會去銅鑼灣食飯, 等我去哂咁多間卓x睇下有無s size先, 到時再向大家報料邊間有咩size呀...

大宅

我終於買到s碼片啦, 係中環買, 唔該哂

大宅

係電車路, landmark向西環方向行前少少就見到啦...

首頁

尾頁

跳至