親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+evachau50+於+13-09-10+發表

原帖由 bbroy 於 13-09-10 發表
Quote:原帖由 evachau50 於 13-09-10 發表
可否分享哪裡:
1) 食海鮮, 石垣牛, Agus pork?
thank for sharing. 我12月去沖繩,想去摘下水果,見你po 車厘子相,好正請問可否比資料我?thank you so much

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+fatmth+於+13-09-10+發表than

原帖由 bbroy 於 13-09-11 發表
摘車厘子: http://acerola-fresh.jp/about-motobu.html

所 在 地 〒905-0222 沖縄県本部町並里52-2
Thank you

珍珠宮

引用:各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa+c

各位jm,原來大家手頭上任何一張白金visa card好好用架,佢地其中一個service係可以幫我地打電話去日本make ...

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ccss115+於+13-09-11+發表想

唔知walk in去得唔得,但我地有book定。。
Hi, 樓主,請問元氣村點book? Thank you again

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+fatmth+於+13-09-11+發表Hi,+

都系visa白金centre帮手book
thanks

首頁

尾頁

跳至