基督家庭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有無基督徒全職媽媽入黎分享下! ^^

ShunShunMami,

你個份係咩工?禁好?可以帶埋shunshun番工!神既安排真的perfect!

個個bb學發音時都未必一樣既, 你耐心等待啦, 相信shunshun好快會講ba ba ma ma.

我個maid.........唉..同佢失去聯絡. 本應佢同之前既employer contract完左, 就番左去印尼再renew passport然後俾我地係依邊辦手續, 佢臨走前有同佢電聯, 叫佢番到去call我地同埋快d去renew passport, 因為依度做手續慢到.........你都知依度既政府部門啦, 唉!點之番左去到依家個幾月都無call我地, 總之就失去聯絡, 都唔知佢發生咩事!我等左佢禁奈, 點知禁樣, 攪到前排情緒好差!

依家唔會再等佢, 搵定後著, 用另一個途徑勿悉緊!希望神可以在這事上帶領我地!

複式洋房

cacalam

HI, 你好, 你BB幾大呀?

複式洋房

cacalam,

嘩!4歲拿!禁佢依家應該好易湊, 係米?

湊孖b係勁勁勁辛苦, 再加上佢地早產2個月, 住左好奈e院, 簡直嚇死! 如果唔係有神的保守同恩典, 我諗我差唔多癲左!

不過真係要感謝神, 佢地一路以來都好乖好聽話, 同好易湊, 真係恩典黎架!

複式洋房

buibui,

努力, 比心機, 你個b得2weeks係咁架啦, 有番一兩個月時就會好好多.

神既恩典夠你每天使用!

首頁

尾頁

跳至