自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

要果cut咭,d yuu分會唔會無哂?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PIGPIG朱 發表於 22-7-10 14:32
分開架,yuu我裝係apps
咦咁即是就算cut左都仲可以儲分?

珍珠宮

PIGPIG朱 發表於 22-7-10 16:51
你下載左個app先,再睇睇可否有卡既分?無就打上去問清楚先cut,我一開始有yuu就用app架啦,之後每度可以用y ...
我一向都係用app儲分,係咪即係得呀?

珍珠宮

PIGPIG朱 發表於 22-7-10 19:06
係丫 我尋晚cut左卡,而家yuu既分好健康仲係度
多謝解答

珍珠宮

大姑娘 發表於 22-7-10 19:17
兩樣嘢嚟。 我比八達通,一樣可儲分。

不過 enjoy 就多幾倍積分咁囉。
知道

首頁

尾頁

跳至