烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:煩買蒸爐- Miele 定 Whirlpool 好??

我都八左一個星期, 惠而浦Sogo, 一田有roadshow介紹, 去左兩次沙田, 但去完等於唔去, 啲姐姐唔專業問佢乜都唔知, 已經去左佢fb投訴 仲等我帶埋c6去八添

惠而浦冇現貨(百老匯有, 但要5840), 問過最平$5200(大行價錢係標價85折), 但係沙田間蘇寧, 佢同另一部crustal c-30gxp擺埋一齊, 除左門同制唔同, 其它內籠配件果啲都一樣(蒸焗火數一樣),係蒸就只可100-110度(惠 50-110度), 焗就100-200 (惠可以去到230), 但價錢最平$3500

兩隻保養我都八左, 惠就800以內, cristal就貴190

Miele 我都有八過但覺得太貴啦, 始終我有飯煲又唔係經常煮飯, 所以打算買個平啲既咋

寶石宮

回覆:winnie_baby 的帖子

我都係怕3分鐘熱度, 所以唔敢買咁貴 不過惠而浦未有現貨話最快月尾, 唔係已經比左錢等送貨啦

係呢, 你sogo會唔會介紹得詳細啲?

寶石宮

回覆:煩買蒸爐- Miele 定 Whirlpool 好??

買左惠而浦, 用左十日, 暫時都樂滿意

寶石宮

引用:M真係太貴, 保養清潔都貴過人, 唔會考慮有

原帖由 wyan16 於 14-08-28 發表
M真係太貴, 保養清潔都貴過人, 唔會考慮

有冇多D惠而浦用家分享下,十月搬家都想買呀 ...
有, Fb有谷講架

寶石宮

引用:Quote:原帖由 TMC3012 於 14-08-27 發表買

原帖由 bbeasy25 於 14-08-30 發表
可以再分享多D
燉湯加蒸餸

寶石宮

史撈曲

wingccc  好正喎  發表於 14-8-31 19:36

寶石宮

又燉又焗

bbeasy25  好得喎  發表於 14-8-31 15:35

寶石宮

引用:我諗住買cristal個部,我諗香港至平佢之後

原帖由 二小姐 於 14-08-31 發表
我諗住買cristal個部,我諗香港至平佢

之後搏一搏上淘寶買左部,全不銹鋼內膽蒸焗爐,好彩無買錯 ...
嘩好抵, 有冇相睇呀

首頁

尾頁

跳至