自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:咁啱嘅,我都好憎d+sales

原帖由 miffy 於 13-04-22 發表
咁啱嘅,我都好憎d sales
你都幾惹火架喎,明踩場咁款

侯爵府

引用:濕碎講下跑數既野其實有時唔係我地想跟住D

原帖由 駿熙媽媽 於 13-04-23 發表
濕碎
講下跑數既野
其實有時唔係我地想跟住D客
明白服務性行業都係為生活,雖然我無正式做過sales但好理解。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+綠荳媽媽+於+13-04-22+發表明

原帖由 ansonapril95 於 13-04-22 發表
正正就係有啲人認為,我投訴你你就會冇得撈,咁你仲唔係有痛腳喺我度?你仲唔會比我要脅到?我大聲啲話投訴 ...
o個D人都忽忽地,而家無類咩國藉咩人種都鍾意投訴架啦,投訴完就無得撈o既話,全世界o既失業率咪高到癲?佢地真係天真,真係傻

侯爵府

引用:我最怕臨收工先有人入黎睇野,仲要死都唔走

原帖由 Linda20 於 13-04-23 發表
我最怕臨收工先有人入黎睇野,仲要死都唔走
試過睇到我ot咗一個鐘,最後佢冇買野走咗臨走 ...
我自己就無正式做過sales,但就會好理解人地都係打工,將心比己有人阻我收工我都唔想,所以如果夜既我直頭會望吓出面個牌睇吓營業時間先入去,又或者無心幫襯唔會搞搞震。

侯爵府

引用:今日先正正跟咗隻投訴,話sales覺得佢係乞

原帖由 綠荳媽媽 於 13-04-22 發表
今日先正正跟咗隻投訴,話sales覺得佢係乞兒喎,咁聽番曬d錄音啦,同sales講住笑不定R著數,但又不定話自己 ...
咁最後會點處理呀?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+綠荳媽媽+於+13-04-22+發表今

原帖由 e_g 於 13-04-22 發表
完全明白!個次有位呀太買野,老公拎卡比錢!出單後我好有禮貌咁講「多謝哂幾幾幾錢,麻煩你可否叫先生簽名 ...
佢真係失禮

侯爵府

引用:如果個客only挑剔我絕對接受,正是佢地既挑

原帖由 千千萬萬 於 13-04-23 發表
如果個客only挑剔我絕對接受,正是佢地既挑剔令到我地既服務質數保持水准,睇唔起人,講嘢無理冇禮貌,扮嘢 ...
哈哈哈, 個男仔仔真係癡既!

侯爵府

引用:我之前份工都試過比客咁樣講!有位呀太用指

原帖由 e_g 於 13-04-23 發表
我之前份工都試過比客咁樣講!
有位呀太用指甲挖花左個袋,我好有禮貌地叫客人(呀太)唔好,因為已經被挖 ...
我唸佢應該係斷六親架,佢D咁既人!

首頁

尾頁

跳至