網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

mandy952 發表於 16-6-12 20:21
好多野淘喎,真係除左買餸,葯物,厠紙之類,咩都係淘,有好多甚至香港都冇得賣
...

紙都有好嘢,泉林本色,無漂白,夠環保

今次幫同事買濕紙巾,我就暗地裏賺十蚊(見圖)

翡翠宮

Dalmatian 發表於 16-6-14 01:29
強迫自己用官集。
基本上10樣有9樣都係違禁品,想買都買唔到。

你係曲線踩緊官集?

翡翠宮

09k005 發表於 16-6-15 07:58
好用嗎?

泉林本色啲紙ok柔韌架,淡黃色無漂白,有卷紙、手抽紙等産品。

心相印濕巾係幫同事買,佢指定買心相印;我就另外推介五羊嬰兒濕巾,仲平,畀咗包(10片)佢試用,佢話都好好用。

翡翠宮

09k005 發表於 16-6-16 08:11
有無Link啊?謝謝!

京東買,網頁版可用銀聯信用卡,無手續費,記得去首頁領券中心睇下有乜優惠券攞,價格會平過淘寶;
自營商品送貨速度更加係嘭嘭聲,今晚11點前付款,明天上午到集運倉;上午10:10前付,黃昏送到。

泉林本色品质狂欢节 京东自营品质保证限时达,领券享优惠 http://sale.jd.com/m/act/lPr0SMNUayOt3F.html?resourceType=jdapp_share&resourceValue=ShareMore&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=ShareMore

五羊自營旗艦店:
我刚刚在京东看到一个不错的店铺,好东西要一起分享,快来看看~http://mall.jd.com/qr/v.html?type=js&Id=1000006467&src=qr |下载京东手机客户端:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

翡翠宮

kitwong 發表於 16-6-16 01:35
運費會唔會好貴

4元人仔左右1kg,又睇你啲紙買得幾平,我會幾個網站格價,京東、1號店、蘇寧、天貓超市……再同香港比較,不過有時香港無得賣都唔理啦,網購啦,就好似無漂白紙香港唔覺有。

翡翠宮

09k005 發表於 16-6-16 13:20
不好意思,請問什麼是東京?是app?

内地購物網站,淘寶都有好多對手,提供好多優惠,只識淘寶好蝕抵!

翡翠宮

09k005 發表於 16-6-16 13:27
Wa...好勁啊!

真係可以去睇睇,京東618減得最狼死,可以裝佢個app方便瀏覧。

首頁

尾頁

跳至