自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

小談心 發表於 21-11-1 21:46
搶到199-100都冇用,鈎高曬d價錢,我都買唔落手

搶到199減100肯定有用,買啲5折商品,可以砌到零元單,唔洗錢攞貨,618時經常玩

今次只搶到幾張199減60,搭埋京東mastercard¥50支付券,都變相做到199減110。其中一張單買下果汁、枕頭之類,香港包郵,我用自取點。

翡翠宮

cbeyond 發表於 21-11-3 21:17
唔覺, 想買的都貴過淘寶,淘寶已經貴左

京東要平要搶到啲大額券先得,暫時我搶到幾張199減60……
如果有建行京東mastercard又有著數,例如今次送¥50無門檻券,我幾個賬號用幾張都可以白攞百幾二百蚊貨兼香港包郵。

翡翠宮

kwhkwh 發表於 21-11-3 22:46
冇錯, 淘寶呢樣君真。

淘寶啲大額code都要搶,其實淘寶、京東都要轉數快講策略先買到平貨,最君真無咁多套路係唯品會。

真實例子,昨日同事搵我買呢個包,京東、天貓又折又幾張券又淘金幣,一輪操作分别要296及¥281;唯品會商品頁直接攞一張券¥200,我再努力尋找多張券後¥196 。結論係只玩京東、淘寶、拼多多都未夠架

kwhkwh    發表於 21-11-3 23:29

翡翠宮

esther_fong 發表於 21-11-4 07:34
搵到建行50蚊券,但搵黎搵去都搵唔到199減60係邊

要等佢放出嚟,要經常留意港澳會場。

翡翠宮

mimi987 發表於 21-11-4 07:53
其實如果京東要自己拎券,我不如玩返淘寶天貓

咁淘寶天貓都唔係躺著可以慳到盡!要搵啱用promo code再用匯豐信用卡優惠。1號我一見到淘寶匯豐500減100,即買咗京東e卡慢慢用

如果同事早啲話買包,31樓唯品會個包我都可以喺淘寶買唯品卡找數,唔洗$500買晒京東e卡。

京東唔強求199減100、60,Visa會場都有幾張券唔難攞,有199減30、299減50、499減100、699減150。
https://u.jd.com/yLa1MWW
仲有京東自營唔難做到香港包郵,好易慳到運費,以及有幾重要嘅7日保用。

翡翠宮

mimi987 發表於 21-11-4 08:52
想問京東點退呢?如果七日真係唔岩用
同埋請問仲有冇滙豐卡500減100?邊度可以買京東咭?:money$ ...

京東自營直送或官集到香港都保7日,只包質量問題免費退貨;個人喜好、買錯係唔包。

睇淘寶首頁「支付優惠」,但今日唔見匯豐500減100,應該滿額了。

翡翠宮

summering 發表於 21-11-7 09:50
請問拉麵說盒裝同袋裝有咩分別?我見平多多袋裝$11左右就買到。

試過一次袋裝,少咗木耳、紫菜,我下次會買番盒裝

翡翠宮

twlamhk 發表於 21-11-8 11:58
我係京東自營買咗晾衣架,是直送的,發現貨品有質量問題,有破損,要求換貨,佢地話海外不會有7日保障
...

[email protected]
影相或拍片email畀全球售客服處理

首頁

尾頁

跳至